Apie vaizdo registratorių Neoline G-Tech X27

Apie vaizdo registratorių Neoline G-Tech X27

Kompanijos “Neoline” produkcijos asortimentą papildė naujas G-Tex X27, formato 4-1-name įrenginys. Tai Full HD vaizdo registratorius, panoraminis galinio matymo veidrodis, papildoma HD galinio vaizdo kamera ir GPS informatorius apie stacionarius radarus bei vidutinio greičio ruožus kuriuos mato pagal GPS koordinates.

Dėka išskečiamų užspaudėjų, įrenginys lengvai tvirtinasi prie automobilio salone esančio gamyklinio veidrodžio, tuo pačiu užsimaskuodamas nuo bereikalingo dėmesio ir nesukeldamas rūpesčių dėl matymo lauko vairuojant automobilį. Įprastinio veidrodžio dizainas puikiai dera su įspūdingu elektroniniu įrenginio “įdaru”.

Pagrindinė (priekinio matymo) kamera vaizdą apima 150° kampu ir filmuoja HD formatu. Papildoma galinio vaizdo kamera filmuoja HD formatu, apimdama 120° matymo lauką ir atlieka parkavimosi įrenginio funkciją. Vairuotojo patogumui, įjungus atbulinio važiavimo pavarą, galinės kameros transliuojamas vaizdas matomas “veidrodžio” ekrane.

Įmontuotas 4.3” ekranas suteikia galimybę patogiai keisti įrenginio nustatymus ir be vargo peržiūrėti nufilmuotą vaizdo medžiagą. “Neoline” G-Tex X27 įrenginio vaizdo įrašų saugojimui galima naudoti 8-32 GB talpos Micro SD korteles. Įmontuota pranešimų sistema, garsiniu signalu perspės jus nutrūkus rašymo funkcijai. Taip pat būsite perspėtas apie atminties kortelės nebuvimą ar jos pažeidimą, ar įrenginio ir kortelės kontakto praradimą. Ši funkcija užtikrina, kad tai nutikus, vairuotojas bus laiku informuotas, kas padės išvengti netikėtumų. 

GPS modulis su integruota greičio matuoklių koordinačių duomenų baze, praneš vairuotojui apie kelyje esančias kliūtis ir neblaškys sukoncentruoto į veiksmą kelyje dėmesio. Pagerinto darbo algoritmo, integruotos į įrenginį SpeedCam sistemos dėka, vaizdo registratorius įgauna didelį pranašumą konkurentų atžvilgiu. Pavyzdžiui, smulkiai apdirbęs informaciją, jis turi galimybę pranešti apie vidutinio greičio kontrolės ruožą, taip pat apie nukrypimą iš eismo juostos, greičio viršijimą bei kitus netoli esančius GPS punktus. Be to “Neoline” G-Tex X27 turi įdiegtą 45-ių valstybių greičio kontrolės įrenginių duomenų bazę, kuri reguliariai atnaujinama.

Svarbi funkcija yra ta, kad ne tik važiuojant, bet ir priparkavus automobilį, nesant vairuotojui, įrenginys turėdamas patentuotą “Neoline” parkavimo režimą, nuo smūgio automatiškai aktyvuoja įrašymo funkciją. Taip filmuota medžiaga nebus ištrinta ir liks išsaugota įvykių “bylutėje”.

Šiai dienai “Neoline” G-Tex X27 yra vienintelis tarp tokio tipo įrenginių, galintis įrašinėti aukštos kokybės vaizdą dviejom kamerom ir turintis SpeedCam funkciją. Toks suderinamumas leidžia “Neoline” G-Tex X27 įrenginį vadinti efektyviu ir universaliu pagalbininku kelyje. 

Vaizdo įrašas dienos ir nakties metu:

9 komentarų

galine kamera nakti nieko nesimato del ko?

rolandas ,

Norint kad registratorius įrašinėtu parkingo režime, jis turi turėti pastovų maitinimą. Tam reikalingas specialus maitinimo kabelis kuris sugeba sekti įtampa, kad neiškrautu akumuliatoriaus.

Autogarsas,

kortelie suformatuota ir neirasineja parkigo kaip stovi nakty kaskas ikalie i masina,norejau pazuret o ten joku irasu nebuvo

irmantaas,

Sveiki, pabandykite suformatuoti sd kortelę ir peržiūrėkite nustatymus, beja nenaudokite ADATA gamintojo sd kortelės, jai tokia naudojate gali kilti problemų.

Autogarsas,

G-Tech X27 kodel kaip vaziuoji nevisalaika filmojie arba visai nefilmuojie ?

irmantaas,

Gal turite GPS išorinį modulį (anteną) registratoriui Neoline G-Tech X-27. Kokia kaina. Ačiū

Rimas,

Ar galinė kamera turi atsparumą drėgmei, šalčiui. Ar ją galima montuoti automobilio išorėje?

Rimas,

Sveiki, montavimo kaina 85 eurai

Autogarsas,

laba diena,

kiek kainuotu sumontuoti vaizdo registratorių Neoline G-Tech X27 i automobili ?

Giedrius,

Palikite komentarą