Namų kino kolonėlės ir stiprintuvai Eisa 2020-2021 metų apdovanojimai

Namų kino kolonėlės ir stiprintuvai Eisa 2020-2021 metų apdovanojimai

Namų kino entuziastams, muzikos gerbėjams bei nepamirštamų ir įtraukiančių nuotykių stebėtojams, pristatome Eisa 2020-2021 metų apdovanojimų apžvalgą, skirtą geriausioms namų kino kolonėlėms bei stiprintuvams. ****

Geriausios namų kino prekės 2020-2021 pelniusios Eisa apdovanojimus:

Kolonėlės ARENDAL SOUND 1961 SERIES

Kolonėlės ARENDAL SOUND 1961 SERIES

Naujoji ARENDAL SOUND serija pasitelkusi savo flagmanų 1723 serijos technologijas pristatė dar funkcionalesnes ir pažangesnes 1961 serijos namų kino kolonėles. Bendrovė naujajame modelyje pasitelkė ir integravo aukščiausios klasės kanalų garsiakalbį, naująją „Avalanche IQ“ stiprintuvo platformą su parametriniu EQ uždaruose ir perkeltuose žemųjų dažnių garsiakalbiuose. Universalumas, funkcionalumas ir kokybė maksimaliai atitinka savo kainą ir pelniusį apdovanojimą.

Kolonėlės TRIANGLE BOREA SERIES

Kolonėlės TRIANGLE BOREA SERIES

TRIANGLE serijos kolonėlės apdovanojimą pelnė už nepriekaištingą stilių, estetiką bei kokybę už prieinamą kainą vartotojui. Šios serijos lentyninės kolonėlės - BR03, BR02 bei BRC01 ir grindinės - BR09, BR08 ir BR07 puikiai dera ir sukuria nepriekaištingą ir švarų garsą namų erdvėje. „Borea“ serijos kolonėlės pasižymi nepriekaištingu ir sklandžiu garso takeliu, kuriam įtaką daro tikslus efektų išdėstymas ir muzikalumas.

Soundbar garso sistema LG SN8YG

Soundbar garso sistema LG SN8YG

Gamintojo LG soudbar garso sistema apdovanojimą pelnė už galingą savo klasėje modelį, kuris pasižymi elegancija, stiliumi ir estetišku pritaikymu namų erdvėje. Integruoti „Google ir „Chromecast“ padėjėjai užtikrina patogų, paprastą ir sklandų valdymą belaidžiu būdu bei balsu. Puikiai sureguliuotas LG’s AI Sound Pro rėžimas leidžiantis analizuoti gaunamą šaltinį.

Soundbar garso sistema BANG & OLUFSEN BEOSOUND STAGE

Soundbar garso sistema BANG & OLUFSEN BEOSOUND STAGE

Eisa apdovanojimus pelniusi Premium klasės sounbar garso sistema pasižyminti aukščiausios klasės kokybe ir estetika, skirta televizoriams nuo 55 colių ir daugiau. HDMI, „Bluetooth“, „Apple AirPlay 2“ ir „Chromecast“galimybės. Stiprūs ir platūs garso takeliai su šia sistema leis įsitraukti ir pasinerti į muzikos bei filmų pasaulį.

Soundbar garso sistema HARMAN KARDON CITATION MULTIBEAM 700

Soundbar garso sistema HARMAN KARDON CITATION MULTIBEAM 700

Eisa apdovanojimus pelnęs Smart klasės soundbar modelis išsiskiria kruopščiai išdirbtu dizainu, vartotojui kuo patogesnėmis funkcijomis bei garsiniu meistriškumu. Integruotas „Google“ asistentas suteikia belaidžio balsu valdymo galimybę. Garso sistema kasdieniam naudojimui, patogi ir funkcionali sistema, kuri siūlo nepriekaištingą stilių derantį su išskirtinėmis galimybėmis.

Soundbar garso sistema TCL TS9030 RAY·DANZ

Soundbar garso sistema TCL TS9030 RAY·DANZ

Patogus, našus ir puikiai integruojamas įrenginys, kuris pasižymi vienu geriausiu kainos ir kokybės santykiu savo klasėje. Idealiai tinka gyvenamosioms patalpoms. Garso sistema pasižymi vienomis patogiausių funkcijų, muzikos integravimas - USB, belaidį srautinį perdavimą per „Chromecast“, „Apple Airplay“ ir „Bluetooth“ bei HDMI perjungimą su 4K HDR perėjimu.

Resyveris – stiprintuvas DENON AVC-X4700H

Resyveris – stiprintuvas DENON AVC-X4700H

Denon modelis AVC-X4700H pelnęs geriausio resyverio apdovanojimą – tai naujos kartos namų kino resyveris, pasižymintis bevielėmis muzikos transliavimo galimybėmis iš įvairių platformų. Maksimali ir galinga namų kino patirtis vartotojams. 8K/60Hz - 4K/120Hz vaizdo pralaidumas. 9.2 kanalų namų kino stiprintuvas su 9x 200 W galia.

https://www.autogarsas.lt/products/denon-avc-x4700h-9-2-kanalo-av-resyveris-stiprintuvas-ivairiu-spalvu?_pos=1&_sid=6bae38841&_ss=r

Stiprintuvas TRINNOV ALTITUDE PLATFORM

Stiprintuvas TRINNOV ALTITUDE PLATFORM

Vienas iš daugiausiai pagyrų sulaukusių stiprintuvų TRINNOV serijos ALTITUDE, pažangūs ir itin aktualūs šių dienų rinkai. Atnaujintas ir integruotas 16 ir 32 kanalų procesorius. „DTS: X Pro“ palaikymas ir patobulinta HDMI plokštė geresniam ir sklandesniam ryšio palaikymui. Pagerintas garsiakalbių ir žemų dažnių našumas leidžia užtikrinti sklandų ir stiprų veikimą bei valdymą.

Stiprintuvas EMOTIVA XPA GEN3

Stiprintuvas EMOTIVA XPA GEN3

Naujosios kartos galingas EMOTIVA modelis pasižymintis puikiu techniniu veikimu ir išskirtinai tiksliu dinamišku muzikos perdavimu. Didelis dėmesys ir išskirtinumas teikiamas stiprintuvo dizainui, kuris yra kruopščiai apgalvotas ir pažangiai atnaujintas iki maksimaliai patogaus naudojimo vartotojui.

Namų kino ausinės JVC EXOFIELD XP-EXT1

Namų kino ausinės JVC EXOFIELD XP-EXT1

Inovatyvi ir pažangi alternatyva garso kolonėlių turėtojams. Namų kino ausinių sistema siūlo nepriekaištingą garsą ir įtraukiančias emocijas. Integruotas belaidis siųstuvas su 4K palaikančia HDMI jungtimi. Sistema leidžia pasirinkti ir iš anksto nustatyti garso rėžimus pritaikomus norimam žanrui.

Žemų dažnių garsiakalbis SVS SB-2000 PRO

Žemų dažnių garsiakalbis SVS SB-2000 PRO

SVS tai naujos kartos žemų dažnių garsiakalbis, perėmęs technologijas iš savo didesnių bei brangesnių modelių ir sukūręs daug kompaktiškesnį ir ne ką mažiau kokybiškesnį žemų dažnių garsiakalbį SB-2000 PRO. Garsiakalbis siūlo aukštą kokybę, našumą už prieinamą kainą, suteikdamas gilų, stiprų ir įtraukiantį bosą.

Namų kino grotuvas ZAPPITI PRO 4K HDR

Namų kino grotuvas ZAPPITI PRO 4K HDR

Išrinktas pačiu geriausiu grotuvu savo klasėje, Zappiti modelis yra daugiafunkcinis grotuvas skirtas įvairioms integruotoms namų kino sistemoms. Vartotojams turintiems iš tiesų gausią muzikos ir filmų kolekciją. Nepriekaištingai suprojektuotas ir visapusiškai išpildytas dizainas, 4K HDR, „Dolby Atmos“ ir DTS palaikymas.

Palikite komentarą