Geriausi namų kino stiprintuvai resyveriai 2020

Geriausi namų kino stiprintuvai resyveriai 2020

Vaizdo, garso ir neabejotinų pojūčių gerbėjams apžvalgininkai paruošė geriausių namų kino stiprintuvų – resyverių apžvalgą. Juk sutiksite, kad namų kino sistema neįsivaizduojama be stiprintuvo ar resyverio.  Pristatome namų kino stiprintuvus – resyverius, kurie šiais metais verti didžiausio dėmesio savo klasėje. 

Geriausi 2020 metų namų kino stiprintuvai – resyveriai

Apžvalga

Yamaha RX-V485

Yamaha RX-V485

Gamintojas Yamaha pristatė RX-V485 modelį, kuris stebina savo kokybės ir kainos santykiu. Tai vienas iš pigiausių resyverių savo klasėje, tačiau kokybės prasme puikus pasirinkimas kasdieniniam naudojimui. Nors savo klasėje vienas pigiausių, tačiau yra išmanus, galimas „AirPlay“, „Bluetooth“ bei „Wifi“ palaikymas. 

Puikiai tinkamas nedidelėms erdvėms, mažiems kambariams, čia garsas skamba kokybiškiausiai. Leidžia pasiekti muziką iš Jūsų mobiliojo telefono, ar kompiuterio. Stiprintuvu naudotis patogu parsisiuntus MusicCast programėlę, kuri leidžia patogiai naudotis bevieliu multiroom funkcionalumu.

Privalumai:

  • Kainos ir kokybės santykis
  • Funkcionalus, lengvas integravimas
  • Nepaisant kai kurių funkcijų, stiprintuvu lengva naudotis

Denon AVR-X2600H

Denon AVR-X2600H

Žinomo Japonijos gamintojo Denon stiprintuvas AVR-X2600H pelnęs apdovanojimą, kaip geriausias savo kainos grupėje. Šis resyveris vienas iš pigesnių variantų, tačiau neabejotinai vienas geriausių savo klasėje, pasižymintis kokybe ir funkcionalumu. 

Apžvalgininkų įvertintas kaip vienas geriausių vidutinės klasės stiprintuvų, pasižymi atnaujintomis funkcijomis bei didesniu jungčių komplektu, o pasak apžvalgininkų, tai ir ateičiai atsparus stiprintuvus, nes savo galimybėmis - vienas pažangiausių ir išmaniausių savo klasėje. 

Privalumai:

  • Išraiškingas, tikslus garsas
  • eARC HDMI palaikymas
  • Atmos 5.2.1 suderinamumas
  • „Amazon Alexa“ ir „Google“ assistant" valdymo balsu palaikymas

Yamaha AVENTAGE RX-A1080

Yamaha AVENTAGE RX-A1080

Dar vienas Yamaha gamintojo modelis, šį kartą tinklinis AV resyveris. Gamintojas „Yamaha“ sutelkė visą dėmesį į tai, kad šis „Aventage“ modelis būtų kuo tvirtesnis, gerai izoliuotas bei būtų slopinamos įvairios vibracijos, todėl apžvalgininkų buvo itin gerai sutiktas ir įvertintas už pastangas. 

Didžiausios rekomendacijos šį kartą skirtos garsui, šis resyveris itin gerai vertinamas dėl itin kokybiško, švaraus ir galingo garso. Tad jeigu norite iš tiesų galingo garso, šis pasirinkimas turėtų būti įtraktas į jūsų pirkinių sąrašą. 

Privalumai: 

  • Nepriekaištinga garso kokybė
  • Itin daug detalių ir funkcijų 
  • išorėje rasite daugybę fizinių jungčių, įskaitant septynis HDMI HDCP 2.2 įėjimus, suderinamus su 4K HDR ir „Dolby Vision“ turiniu

RX-A1080“ taip pat gali valdyti sistemą kitose namo vietose, taip pat galimybę pasirinkti dvigubą stiprinimą.

Denon AVC-X4700H

Denon AVC-X4700H

Apžvalgininkų taip pat puikiai įvertintas dar vienas Japonijos gamintojo Denon modelis. Šis stiprintuvas priskiriamas aukštos klasės namų kino sistemoms. Savo klasėje laikomas vienas išmaniausių ir funkcionaliausių stiprintuvų, gebantis apdoroti visus naujausius erdvinio garso formatus. 

Šis modelis patiks visiems muzikos gerbėjams ir entuziastams, kuriems svarbus kokybiškas ir švarus garso pateikimas. Gamintojas Denon gali pasigirti daugiau nei 100 meto patirtimi, todėl didelį dėmesį skiria garsui ir jo komponentams, kurie atsispindi būtent šiame modelyje. 

Žaidimams, filmų bei muzikos gerbėjams, kuriems reikia nepriekaištingo ir įtraukiančio garso tai puikus kainos ir kokybės pasirinkimas.

Privalumai: 

  • Atnaujinta HDMI jungtis, galinti perduoti net ir 8K/60Hz raiškos vaizdą
  • Balso asistentai „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir „Apple Siri“
  • HEOS technologija

Focal ASTRAL 16

Focal ASTRAL 16

Prancūzų prekinio ženklo Focal procesorius bei stiprintuvas ASTRAL 16, apžvalgininkų įvertintas ir EISA apdovanojimuose pelnęs geriausio produkto nominaciją, o apžvalgininkų pramintas visiška super žvaigžde savo kategorijoje. Nepriekaištinga kokybė, funkcionalumas, išmanūs sprendimai ir techniniai parametrai verti savo kainos. Stiprintuvas yra vienas moderniausių, siūlantis neįtikėtinas galimybes ir funkcionalumą tikriems profesionalams. Skirtas ypač aukštos klasės įrenginiams. Tai yra pirmasis „Focal“ 16 kanalų AV procesorius ir stiprintuvas. Jis buvo sukurtas bendradarbiaujant su „Immersive Audio Technologies“ - aukštos klasės elektronikos specialistu.

Integruotas stiprintuvas yra įspūdingai galingas,  šis procesorius sugeba sukurti kvapą gniaužiančius garsinius peizažus. Tikslumas, valdymas ir aiškiai apibrėžti efektai sukurs nepriekaištingą sąsają. Puikiai integruotas bosas. Kainos ir kokybės prasme neabejotinas lyderis, skirtas tikriems profesionalams, aukštos klasės įrenginiams.  

Privalumai: 

  • „Astral 16“ apima visus garso formatus: „Dolby Atmos®“, DTS: X ™, „Auro-3D®“ ir kt.
  • Gali iššifruoti iki 16 kanalų, tuo pačiu užtikrindamas 200 W galią kiekviename iš 12 kanalų, dėka D klasės „Pascal Audio“ stiprinimo.
  • Procesorius turi keturis DSP, skirtus vien tik garsui (filtravimui, išlyginimui, žemųjų dažnių valdymui ir kt.)
  • Galingas D klasės stiprinimas

Palikite komentarą