Geriausios stereo kolonėlės 2020

Geriausios stereo kolonėlės 2020

Muzikos gerbėjai, entuziastai ir kūrėjai sutiks, kad muzika turi skambėti tik iš kokybiškos ir naujausios įrangos, užtikrinančios neabejotiną garso kokybę. Pristatome apžvalgą, geriausių 2020 metų stereo kolonėlių, kurias kaip ir kiekvienais metais išrinko Anglijos HiFi rinkos apžvalgininkai „What hiFi“. Pristatysime ir aptarsime geriausiai išrinktas stereo kolonėles, kurias galėsite įsigyti ir mūsų salonuose.

Lentyninės kolonėlės Dynaudio Emit M20

Lentyninės garso kolonėlės Dynaudio Emit M20, 150W, 2-jų juostų

Danų firmos Dynaudio lentyninės kolonėlės, kaip visuomet neliko nepastebėtos ir padarė įspūdį net patiems reikliausiems. Ankstesnės šio gamintojo kolonėlės Dynaudio M10 paliko neabejotiną įspūdį visiems muzikos gerbėjams ir apžvalgininkams, aplenkusios du kartus metų gaminio nugalėtoju buvusius „BlackW 685 S2“. Taigi užimti naują vietą ir tęsti tradicijas bando tikrai ne ką prastesnis modelis - Dynaudio Emit M20.

Kolonėlės išsiskiria savo dinamiškumu, pajėgumu, nors yra pritaikytos mažesnio ar vidutinio kambario plotui, tačiau sukuria galingą ir tokiam plotui tikrai kokybišką garsą. Ypatingai vertinamos už kompaktiškumą, patogu padėti ant lentynos ar stendo. Norint pasiekti tinkamą tonų balansą, rekomenduojama kolonėles išdėstyti atokiau, neatremdami į sienas.

Privalumai:

  • Subtili, aiški ir stipri dinamika
  • Skaidrus garso perteikimas
  • Išskirtinis ir subtilus dizainas
  • Puikus garso ir kokybės pasiskirstymas nedidelėje erdvėje

Norintiems daugiau garso, dinamiškesnio diapazono ir galingo boso, M20 kolonėlės tikrai vertos savo kainos.

Lentyninės kolonėlės Bowers Wilkins 606

Bowers & Wilkins 606 lentyninės kolonėlės (įvairių spalvų)Klasikų klasiko, Britų gamintojo Bowers Wilkins kolonėlės ir vėl susilaukė nepaprasto dėmesio ir buvo išrinktos vienomis geriausių. Tiesa, B&W 606 modelis nors ir skiriasi specifika nuo ankstesnių modelių, tačiau kokybės prasme jos tikrai neaplenkiamas. Išskirtinė kūgio forma, kuri skiriasi nuo ankstesnių modelių, skleidžia puikų garsą aiškumą ir atvirumą visame spektre.

Privalumai:

  • Stilingas, estetinis ir subtilus dizainas
  • Tinkamai subalansuotas garsas
  • Dinamiškas, aiškus ir tikslus klausymasis

B&W pasižymi išskirtinėmis detalėmis, o nepriekaištinga ir plati dinamika pasiekiama net ir klausantis tyliai. Idealiai tinkamos ilgam klausymuisi, nevargina, sukuria tobulą garso dermę patalpoje tiek klausant garsiai tiek tyliai.

Apibendrinant, muzikos entuziastai tikrai vieningai nusprendė, kad dėl subtilaus dizaino, komfortiško dydžio ir garso kokybės, tai visiškai puikus kainos ir kokybės vertas pirkinys.

Lentyninės kolonėlės Monitor Audio Bronze 100

Lentyninės kolonėlės Monitor Audio Bronze 100

Pasak apžvalgininkų, šio Monitor Audio modelio kaina kalba pati už save. Tai vienos brangiausių, tačiau ir galingiausių kolonėlių savo klasėje. Didesnis korpusas užtikrina kur kas geresnį garsą nei ankstesniuose šio gamintojo modeliuose, pavyzdžiui Bronze 50. Norintiems tikrai galingo garso, boso, verta investuoti į kokybę.

Privalumai:

  • Išskirtinis, subtilus dizainas – galima pasirinkti norimą spalvą bei ją pritaikyti prie esamo interjero
  • Galingumas
  • Stipri, gili ir švari garso kokybė

Tiesa, šių kolonėlių kaina yra kur kas aukštesnė nei kitų, tačiau jos skirtos tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Sukuria nepriekaištingą garso erdvę ir leidžia įsijausti tiek klausant muzikos, tiek žiūrint filmus. Dėka naujoviško korpuso, šios kolonėlės leidžia pasiekti įspūdinga garsą švariai ir kokybiškai, didelį dėmesį sutelkiant detalėms.

Lentyninė kolonėlė Focal Chora 806

Lentyninė garso kolonėlė Focal Chora 806, 2-jų juostų

Galime vadinti Prancūzų klasika, jau 40 metų gamintojas Focal pripažintas lyderis pasaulyje pasižymintis savo išskirtine kokybe. Chora 806 modelis apžvalgininkų pripažintas savo klasės lyderiu, tai idealus kainos ir kokybės santykis. Kolonėlės puikiai tinkamos mažesniuose, ar vidutinio ploto kambariuose. Kaip patys gamintojai tikina, idealiausią garsą ir kokybę pasiekiama jeigu jos laikomis iki 25m2 kambariuose.

Žemų dažnių garsiakalbio kūgis suteikia nepriekaištingą kompoziciją sklandžiam ir tiksliam garsui.

Privalumai:

  • Prieinama kaina ir kokybė
  • Modernus dizainas
  • Daug detalių leidžiančių išgirsti švarų garsą tiek klausantis garsiai tiek tyliai
  • Galingas bosas

Jei ieškote puikių kolonėlių už nedidelę kainą – tai vienas geriausių pasirinkimų. Prieinama kaina ir kokybė tikrai viršys visus Jūsų lūkesčius.

Sieninė garso kolonėlė Dali OBERON ON-WALL

Sieninė garso kolonėlė Dali OBERON ON-WALL

Na ir pabaigai, nuo lentyninių, pereikime prie sieninių kolonėlių. Išskirtinumu, subtilumu ir kokybe pasižyminčios Danijos gamintojo Dali kolonėlės. Gamintojas Dali jau puikiai pažystamas muzikos entuziastų ir profesionalų, pavergęs visų širdis išskirtinio skambesio ir kokybės gaminiais už prieinamą kainą.

Taip ir šis Oberon on – wall modelis savo prieinama kaina, subtiliu dizainu, bei galimomis pasirinkti spalvomis ir specifikacija idealus variantas. Ir kaip sako apžvalgininkai, šios kolonėlės nedidelės, subtilios, tačiau labai apgaulingos, nes savo dydžiu ir skleidžiamu garsu ne ką mažiau nusileidžia brangesniems ir didesniems modeliams.

Privalumai:

  • Plonos, išskirtinio dizaino ir spalvų – galima priderinti prie bet kokio interjero
  • Nedidelės, tačiau itin galingos atsižvelgiant į savo dydį
  • Išskirtinis dėmesys bosui, kuris taip pat gerai jaučiamas, atsižvelgiant į kolonėlių dydį

Palikite komentarą