Artėjant Mamos dienai

Specialios nuolaidos ir pasiūlymai.

MAMA10

Būk įspėtas apie vidutinio greičio ruožus!

Būk įspėtas apie vidutinio greičio ruožus!

Deivis Aldakauskas |

     Neseniai, daugumos miestų keliuose, buvo sustatyti įspėjamieji ženklai, įspėjantys apie kelio ruože esančius sektorinius greičio matuoklius. Tai reiškia, jog jau netrukus greičio viršytojams ims plaukti pranešimai apie pažeidimus. Preliminariais duomenimis, nuo Gegužės pabaigos viskas pasikeis – tūkstančiams vairuotojų bus skiriamos baudos.

Nei vienas nenorime būti nubaustas pinigine bauda ar vairuotojo pažymėjimo atėmimu..
Todėl mūsų Įmonė “Autogarsas” jums siūlo prevencinę priemonę:

“Neoline” gamintojo hibridiniai Vaizdo registratoriai - Radarų detektoriai

Jie jus įspės prieš įvažiuojant į vidutinio greičio ruožą, bei suteiks ir suskaičiuos visą informaciją už jus važiuojant juose. - Ekrane rodys leistiną greitį (tame ruože), esamą greitį, esamą laiką, bei iškart apskaičiuojamą jūsų vidutinį greitį ir jei jį viršysit, jums ekranas mirguliuos iki tol kol vidutinis greitis nukris iki leistino greičio. Tokių būdu kiekvieną kartą skubant, ar ne tik, būsite įspėtas.

Tiems, kurie dar nežino kaip veikia Sektoriniai greičio matuokliai:

Anot mūsų turimos informacijos, kontroliuojamo ruožo pradžioje įrengta kamera užfiksuoja transporto priemonės numerius ir laiką, ta patį padaro ir pabaigoje esanti įranga. 

Tuomet surinkta informacija siunčiama į centrinę sistemą, kurioje ir apskaičiuojamas vidutinis greitis.

„Atstumas tarp kamerų – tiksliai pamatuotas ir pagal užfiksuotus laikus suskaičiuoja vidutinį greitį“-.

Įranga stebi abiem kryptimis važiuojančias transporto priemones.

Ruožo pradžioje užfiksuojama galinė, o pabaigoje – priekinė dalis. Tai reiškia, kad atsakomybės neišvengs motociklininkai ir žemės ūkio ar kitos specialios paskirties technikos vairuotojai. Tad privalote būti tam pasiruošę jau dabar!

3 comments

Klaidinanti informacija, sektorinių matuoklių kameros tiek ruožo pradžioje tiek pabaigoje nukreiptos viena kryptimi, tad motociklininkai važiuodami į vieną pusę išvengs baudų už viršytą vidutinį greitį

D,

na idomu kada jie prades veikti, zadejo nu balandzio, bet jeigu jau sustate zenklus tai gal ir prades bausti..

Jonaviskis,

aciu uz suteikta informacija autogarsui, seksiu ir toliau jus! Galbut ateity isigysiu ir viena is jusu prietaisu, geros dienos!

Tomas,

Leave a comment