Geriausios Hi-fi sistemos Eisa 2021-2022 metų apdovanojimai

Prestižinius Eisa apdovanojimus pelniusių 2021-2022 Hi-fi sistemų prekių apžvalga, kurioje geriausias prekių nominacijas gavusios: garso kolonėlės, stiprintuvai, patefonai bei ausinės.

Eisa apdovanojimus 2021-2022 metais pelniusios Hi-fi sistemos:

Grindinės kolonėlės Monitor Audio Silver 500 7G 

 

Septintosios kartos „Monitor Audio“ sidabrinė serija pristato platų akustinių naujovių spektrą – visa tai demonstruojama puikiame ant grindų pastatomame flagmane „Silver 500 7G“. C-CAM metalo / keramikos aukštųjų dažnių garsiakalbis turi naują variklį ir korpusą, kad garsai būtų aiškesni, o diskanto subtilesnis. RST II vidutinio dažnio ir žemųjų dažnių garsiakalbiai yra pagaminti iš patobulinto keramika dengto lydinio, siekiant užtikrinti didesnį korpuso tvirtumą. Pridėjus grakštų dažnio daliklį ir įspūdingą korpusą, kuriame diskasukiai yra tvirtinami varžtais, turėsite garsiakalbį su smulkiausiomis detalėmis, sukuriančiomis masyvų ir galingą muzikos pojūtį.

 

Elegantiškas „System Audio“ aktyvus garsiakalbis yra ne tik plonas, bet ir su daugybe įdiegtų technologijų, leidžiančių pasiekti optimalų garsą bei pritaikyti jį pagal savo poreikius. Naudokite jį su pasirenkamu belaidžiu „Stereo Hub“ ir galėsite pasirinkti automatinį ir rankinį derinimą, kad garsiakalbis būtų pritaikytas jūsų erdvei. „System Audio“ siūlo platų pasirinkimą „pick ’n’ mix“ ryšio su DSP, įskaitant atsisiunčiamus „RAM Tweaks“, kad būtų galima perkonfigūruoti garso balansą. Vis tik įspūdingiausias yra puikus šio belaidžio garsiakalbio garsas, kuris koncentruojasi ties geba, žemųjų dažnių galia ir tiksliu ritmu.

 

Sukurta pagal originalų LS50W dizainą, naudojant tą pačią metamedžiagos absorbcijos technologiją, kuri yra LS50 metamodelyje, todėl tai yra daugiau nei tik garsiakalbių pora. Iš tiesų, tai yra visa belaidė „Hi-Fi“ sistema, galinti leisti muziką iš nešiojamųjų įrenginių, vietinio tinklo saugyklos ir srautinio perdavimo paslaugų – visa tai valdant sumaniai suprojektuota programa. Sąranka ir konfigūracija yra paprasta, o tai reiškia, kad muzika gros kelias minutes, o KEF „Uni-Q“ diskasukio ir vidinio stiprintuvo galios derinys skleidžia tikslų bei įtraukiantį garsą, kuris pranoksta lūkesčius, susijusius su tokiais mažais garsiakalbiais. Jie gali valdyti aukštos raiškos muziką ar būti naudojami per „Bluetooth“ jūsų telefone. Garsiakalbiai puikiai atrodo tiek lentynoje, tiek jiems skirtuose stovuose ir, žinoma, skleisti ypatingą „hi-fi“ be jokių dėžių.

 

Originalus, EISA apdovanojimą pelnęs LS50 garsiakalbis buvo plačiai pripažintas, tačiau KEF inžinieriai pakėlė jį į naują lygį, atlikdami daugybę detalių patobulinimų, įskaitant metamedžiagos absorbcijos technologijos naudojimą, kad būtų galima toliau kontroliuoti nepageidaujamus diskasukių rezonansus. Tai gali atrodyti kaip nedidelis vidinis naujinimas, tačiau rezultatas yra puikus kompaktiškas garsiakalbis, galintis skleisti stiprų garsą, sodrų bosą ir puikiai atrodyti. Dabar garsiakalbis tapo kažkuo išties ypatingu, kuris savo kaina yra geriausias klasėje. Jei nėra daug erdvės, rekomenduojame įsigyti šį puikų garsiakalbį, kurių stulbinančiai patraukianti išvaizda dar labiau padidins jų patrauklumą.

 

„Wilson Audio“ „Sabrina“ buvo seniai žinomas kaip puikus kompaktiškas aukščiausios klasės garsiakalbis, tačiau šiam X modeliui įmonė padarė keletą esminių pakeitimų, siekdama dar labiau padidinti našumą. Pokyčiai prasidėjo nuo patrauklaus korpuso, kuris dabar gaminamas iš inertiškos X medžiagos, kurios pavadinimu buvo pavadintas garsiakalbis, ir „WilsonGloss“ pasirinktų spalvų. Aukštų dažnių garsiakalbis yra sukurtas pagal pavyzdinius įmonės modelius, siekiant geresnių detalių ir „gyvumo“. Nors vidutinis diapazonas išlaikytas kaip originalios „Sabrina“ technologijos, naujas žemųjų dažnių garsiakalbis skleidžia aiškesnius ir greitesnius boso garsus. Rezultatas? Plačiau sklindantis garsas ir bosai, sukuriantys erdvų garsą laisvai „kvėpuojančioje“ atmosferoje, kad ir ką leistumėte.

 

Kompaktiška, sumani ir galinti naudoti net ir reikliausius garsiakalbius, kad būtų puikiai girdimas erdvę pripildantis garsas, nesvarbu, ar jis sklistų iš jūsų telefono, kompiuterio ar naudojamos srautinio perdavimo paslaugos, „EVO 150“ yra tokia sistema, kurios daugelis norėjo ar kurios daugeliui reikėjo. Ji yra stilinga ir neįtikėtinai lanksti, įskaitant subalansuotas įvestis ir foninę sceną, tačiau išskirtinė savybė yra ta, jog yra paprasta ją nustatyti ir valdyti, kad būtų pasiektas kvapą gniaužiantis veikimas. „Cambridge Audio“ inžinieriai apgalvojo viską – nuo to, kaip „EVO 150“ yra įdiegiama, iki puikaus „StreamMagic“ programos valdymo, todėl tai yra sistema, kurios skleidžiamais klasėje geriausiais garsais gali mėgautis visa šeima.

 

Renkantis iš dviejų integruotų stiprintuvų „Rotel“ atgaivintoje „Michi“, kaina gali būti labiau prieinama, tačiau tai neabejotinai yra „saldainiukas“, jungiantis pasitikėjimą su greičiu ar šilumą su galimybe pereiti nuo diskasukio tvarkyklės prie voratinklio. Galios netrūksta, tačiau „Michi X3“ skleidžia didžiulę galią lengvai, greitai ir su daugybe detalių tinkamai kontroliuojant, todėl yra dar naudingesnis. Lankstumo, kokybės ir stiliaus dėka, turėsite stiprintuvą, kuris pakeis visus šiuo metu esančius superintegruotus stiprintuvus ir pranoks daugumą jų.

 

NAD pradėjo kurti savo legendinius stiprintuvus ir jau beveik pusę amžiaus tyrinėja bei tobulina šią technologiją. Visa tai atsiskleidžia puikiai atrodančiame galios stiprintuve C 298, skirtame naudoti visur – nuo įprastų „hi-fi“ ir namų kino sistemų iki paslėptų įprastų instaliacijų. Jame yra vienpusės subalansuotos įvestys, skirtos lankstumui, ir perjungiamas signalo jutiklis nuotoliniam valdymui, o energiją taupanti „Purifi Eigentakt“ stiprinimo technologija suteikia galimybę naudoti beveik bet kurį garsiakalbį be jokių problemų. Garsas yra įspūdingas ir tobulinamas – perjunkite jį į tilto režimą ir turėsite 600 W+ monobloką!

 

Pirmą kartą pasirodžiusi „Bluesound“ daugiaerdvė belaidė sistema sukėlė tikrą perversmą, o jos „BluOS“ platforma buvo sukurta taip, kad leistų aukštos raiškos muziką, ją vis gerinant ir tobulinant. Ši naujausia „NODE“ muzikos grotuvo versija yra paprastas būdas prijungti daugiaerdvį įrenginį prie sistemos, naudojant „Wi-Fi“, eternetą, „Apple AirPlay 2“, „aptX HD Bluetooth“ ir USB-A, kad galėtumėte pasiekti garso turinį iš transliacijos paslaugų, interneto radijo ir savo muzikos bibliotekos. Naujasis „NODE“ dabar taip pat turi HDMI ARC, skirtą garsui iš televizorių ir žaidimų sistemų leisti – visa tai valdoma naudojant intuityvią „BluOS Controller“ programą arba populiarius balso asistentus.

 

„Cambridge Audio“ gamina DAC nuo 1994 m. Visa tai matyti naujausiame „DacMagic“ linijos papildyme – 200M. Jis atitinka savo garsiuosius pirmtakus, patraukliai apjungdamas tvirtą konstrukciją, paprastą naudojimą ir našumą bei platų failų formatų suderinamumą iki 768 kHz/24 bitų ir DSD512 (pvz., per USB įvestį). Tai ne tik lengvai naudojamas puikus „darbalaukio garso“ įrenginys, kuris perteikia ausinėms gerą efektą, bet ir sukeliantys audrą pagrindinėje garso sistemoje, perteikiant išraiškingą, detalų bei įmantrų garsą.

 

Sukurta įmonės 30-mečiui paminėti, ši itin patobulinta „Pro-Ject“ pradinio lygio grotuvo versija turi daugybę patobulinimų, kurių ne mažiau svarbus yra naujas vientiso lydinio / anglies pluošto garso ėmiklis. Plokštelė turi mažesnę svyravimų amplitudę ir yra nemagnetinė, patobulinta tiek svirties, tiek varikliuko pakaba, o nauja „Pick it Pro“ kasetė yra iš anksto sumontuota, kad būtų galima beveik iš karto atlikti nustatymą ir naudoti. Apibūdinimas „galutinė „Debut“ koncepcijos išraiška“ skamba užtikrintai ir patraukliai – tai absoliutus nokautas ir naujas pradinio lygio čempionas.

 

Galbūt jo gamyba buvo nutraukta daugiau nei prieš pusę amžiaus, tačiau grotuvas „Thorens TD 124“ išsaugojo legendinį statusą ir vis dar yra itin trokštamas. Nors naujausia versija gali atrodyti kaip originalas, raidės „DD“ modelio numeryje žymi, kad dabar tai yra tiesioginė diskasukio konstrukcija su nauju ir puikai reguliuojamu garso ėmikliu, išsaugant retro išvaizdą, ypač kai įrengtas SPU 124 ėmiklis. Yra net iššokantis adapteris leistuvams, bet kad ir ką grotumėte „TD 124 DD“, jis džiugins jus savo greičiu, ritmu ir dideliu svoriu. Nors gali atrodyti senoviškai, tačiau garsas išties naujoviškas.

 

Naujausias „Ortofon“ ilgai veikiančio 2M judančio magneto kasetės dizaino variantas pagerbia Bethoveną jo 250 metų gimimo metinių proga, atvaizduojant kompozitoriaus paveikslą ant korpuso. Tai tinka švelniai, įmantriai melodijai perteikti, o ypač klasikinei, džiazo ir akustinei muzikai. Rafinuotas ir puikiai sukomponuotas, tad naudoja plunksnos ir konsolės versiją, pateiktą įmonės „Cadenza Black“ sukurtoje judančios ritės kasetėje. Visa tai kartu su nauja pakaba prisideda prie garso, pasižyminčio tvirtumu, puikiu stereofoniniu fokusavimu ir gyliu, taip pat sklandžiu, sodriu stygų ir kitų akustinių instrumentų atvaizdavimu.

 

Kituose „SVS 3000“ serijos modeliuose naudojamas vienas didelis žemųjų dažnių garsiakalbis sandariame arba nešiojamame korpuse. JAV žemųjų dažnių specialistas pristatė savo mažiausią žemųjų dažnių garsiakalbio diską (8 colių aliuminio kūgį) ir du iš jų sumontavo naujame tvirtame korpuse, kurio matmenys buvo mažesni nei 30 cm visomis kryptimis. Todėl „3000 Micro“ skirtas naudoti erdvės stokojančiuose namų kino teatruose ir gyvenamosiose patalpose, tuo pačiu užtikrinant našumą, kurio tikisi prekės ženklo gerbėjai. Įmontuotas 800 W „Sledge DSP“ stiprintuvas griežtai kontroliuoja veikimą, todėl prireikus šis pagalbininkas gali derinti valdymą ir subtilumą su brutalia jėga. Parduodamas už prieinamą kainą, todėl yra tikras nugalėtojas savo kategorijoje.

 

Kartais yra sudėtinga susieti prieš jus esančią įrangą su girdimu garsu. Paimkime kaip pavyzdį puikų žemųjų dažnių garsiakalbį KEF KC62 – jis yra mažas, vos 25 cm skersmens, o diskų skersmuo yra tik 16,5 cm. Tačiau iš pažiūros stebuklingas garsiakalbis skleidžia didžiulį, greitą ir tiksliai valdomą žemųjų dažnių garsą iki pat požeminio gylio. KC62 yra toks mažas, kad jį galite paslėpti beveik bet kur, tačiau jo našumas priklauso nuo sumanaus dizaino – panašūs diskai naudoja „Uni-Core“ galią, kiekvieną maitinant 500 W stiprintuvu ir kontroliuojant skaitmeninį signalų apdorojimą. Norite, kad būtų dar linksmiau? Pabandykite naudoti du iš jų!

 Denon Home Sound Bar 550

Vienos dalies „Dolby Atmos“ / DTS:X garso juostos, vienos dalies pilnavertis HEOS daugiaerdvis garsiakalbis, „Denon Home Sounisd Bar 550“ suteikia efektyvią garso kokybę filmų ir muzikos atkūrimui bei galimybę išsiplėsti į namų kino daugiakanalę sistemą su pasirenkama belaide erdve ir žemųjų dažnių garsiakalbiu. Valdymas per nuotolinio valdymo pultą yra paprastas ir intuityvus, tačiau HEOS programos patirtis yra dar sklandesnė, kai galima transliuoti muziką, prenumeruojant paslaugas ar naudojantis interneto radiju arba nuosavu tinklu. Naudojantis „Amazon Alexa“ funkcijomis per įmontuotus mikrofonus, nereikia net „pakelti piršto“. Šį išmanųjį paketą papildo artumo jutikliniai valdikliai, HDMI perjungimas su „Dolby Vision“ laidumu ir puikus dizainas bei konstrukcija.

 JBL Bar 5

„JBL Bar 5.0 Multibeam“ kompaktiškoje važiuoklėje slypi daugybė technologinių talentų. Svetainei pritaikytoje vienos dėžės sistemoje nėra papildomo žemųjų dažnių garsiakalbio – vietoj jo penkis aktyvius garso juostos diskus jungia keturi pasyvūs radiatoriai, užtikrinantys apčiuopiamą, gerai integruotą žemųjų dažnių garsą. Norint mėgautis kinematografiniu garsu, „Virtual Dolby Atmos DSP“ kartu su JBL automatiniu daugialypiu spindulių kalibravimu sukuria garsą, pasižymintį platumu, aukščiu ir puikiu efektų išdėstymu. Gilus dialogas vyksta iš specialiojo centro kanalo, o muzikos atkūrimas (naudojant „Chromecast“ įmontuotą „Bluetooth“ arba „Bar 5.0 Multibeam“ HDMI ir optinio garso įvestis) yra puikiai subalansuotas.

 Polk Audio Reserve

Siekdami sukurti rezervinę seriją, „Polk Audio“ pasitelkė savo aukščiausios klasės „Legend“ garsiakalbių technologijas, įskaitant dėmesį patraukiančius „Pinnacle“ aukštadažnius garsiakalbius ir „Turbine Cone“ diskus, taip pat pristatė savo pirmuosius ant sienos / spintelės tvirtinamus aukščio modulius. Ypatingas sistemos kūrėjų pasiūlymas – linija su devyniomis parinktimis, įskaitant ploną centrinį kanalą ir tris skirtingus stovus, suderintus pagal tembrą, kad būtų galima naudoti derinimo ir parinkimo galimybes. Balse atsispindi palankiai vertinamas neutralus tonas, puikus detalių atkūrimas ir sklandus subalansuotas žemųjų dažnių atsakas, kurį sustiprina „Polk“ „Power Port 2.0“ ventiliacijos technologija – visos šios savybės tik paaštrina namų kino gerbėjų pojūčius. Santūrus „Reserve Series“ dizainas padeda garsiakalbiams įsilieti į bet kurią erdvę, o jo veikimas užtikrina, kad klausysitės garsų jais mėgaudamiesi.

 SVS SB-1000 PRO

Nesvarbu, ar pasirinksite SVS itin brangią „SB-1000 Pro“ su standartine juoda pelenų spalvos apdaila, ar su aukščiausios kokybės blizgiu baltu ar juodu paviršiumi, galutinis rezultatas bus tas pats – efektyvumas, stebinantis greičiu, taktu ir gyliu, sklindančiu iš korpuso, kuriame girdimi stipresni žemųjų dažnių garsiakalbio skleidžiami garsai, iš į priekį nukreipto 12 colių disko. Viduje 325 W įvertintas DSP stiprintuvas skleidžia galingus ir stiprus garsus, kokių būtent ir tikisi klausytojas. Atliekant neįtikėtinus SVS pradinio lygio modelio keitimus, įmonės „Bluetooth“ valdymo ir EQ programa, kuri buvo išsaugota kaip pavyzdinė 16 „Ultra“ serija, yra pasirengusi sureguliuoti garsų stiprumą erdvėje. Ieškote puikaus ir nebrangaus bosų garsų skleidimo įrenginio? Pažiūrėkite čia.

 SVS 3000 subvuferis

Kiti „SVS 3000“ serijos modeliai naudoja vieną didelį žemųjų dažnių garsiakalbį sandariame arba nešiojamame korpuse. JAV žemųjų dažnių specialistas pristatė savo mažiausią žemųjų dažnių garsiakalbio diską (8 colių aliuminio kūgį) ir du iš jų sumontavo naujame tvirtame korpuse, kurio matmenys mažesni nei 30 cm visomis kryptimis. Todėl „3000 Micro“ skirtas naudoti erdvės stokojančiuose namų kino teatruose ir gyvenamosiose patalpose, tuo pačiu užtikrinant efektyvumą, kurio tikisi prekės ženklo gerbėjai. Įmontuotas 800 W „Sledge DSP“ stiprintuvas griežtai kontroliuoja procedūrą, todėl prireikus šis pagalbininkas gali derinti valdymą ir subtilumą su brutalia jėga. Parduodamas už prieinamą kainą, todėl yra tikras nugalėtojas savo kategorijoje.

 

„Yamaha“ septynių kanalų tinklo AV imtuvas papildys jūsų komplekto stovą nuostabia visiškai nauja dizaino filosofija ir septynių / vienos išvesties HDMI pakopa, skirta pažangioms žaidimų konsolėms ir 8 K vaizdo šaltiniams ateityje. „Yamaha“, įgyvendindama daugybę išmaniųjų funkcijų, įskaitant galimybę „MusicCast“ daugiaerdvius garsiakalbius naudoti kaip belaidės garsinės aplinkos sukuriamus efektus, nepamiršo pasirūpinti ir įrenginio našumu. RX-V6A, sukurtas naudojant patobulintą didelio greičio stiprinimą ir patentuotą „Cinema DSP“, sukuria erdvius, išsamius ir įtraukiančius garso laukus, pasitelkiant „Dolby Atmos“ ir „DTS:X“ šaltinius, o stereo ir daugiakanalėms medžiagoms taikant visišką „nugludinimą“. Tai puikus, į ateitį orientuotas prekės ženklo AVR „flotilės“ papildymas.

 

„Reavon“ UBR-X200 suteikia universalų požiūrį į namų kino pramogas, atkuriant „Ultra HD Blu-ray“, DVD, CD, SACD ir DVD garso diskus, taip pat didelės skiriamosios gebos muzikos failus iš USB ar tinklo įrenginio. Išoriškai grotuvas išsiskiria stipriausiu pojūčiu dėl per visą plotį plienu padengtos korpuso konstrukcijos kokybės ir stiliaus, o aštuonių kanalų „Burr-Brown DAC“ ir „MediaTek SoC“ („System On a Chip“) viduje siūlo funkcijų paketą, įskaitant subalansuotą stereo garsą per XLR ir „Dolby Vision HDR“ iš 4K plokštelės. Ekrane pateikiami meniu leidžia visiškai valdyti sąranką ir pritaikymą, o dėl nuotolinio valdymo pulto įrangą galima puikiai naudoti ir filmų salėje. Tai puikus pasirinkimas fizinės žiniasklaidos kanalų gerbėjams.