Automobilių elektronika Eisa 2020-2021 metų apdovanojimai

Automobilių elektronika Eisa 2020-2021 metų apdovanojimai

Vytautas Satas Collaborator |

Kiekvienam vairuotojui bei automobilių entuziastui, siekiančiam kokybiškų ir komfortą suteikiančių elektronikos įrenginių automobilyje - nepriekaištingos garso ir vaizdo aparatūros, pristatome automobilių elektronikos apdovanojimų Eisa 2020 - 2021 metų prekių apžvalgą.

Automobilių elektronikos prekes, laimėjusias Eisa apdovanojimus sudaro - multimedijos, stiprintuvų, signalų procesorių, žemų dažnių garsiakalbių bei vaizdo registratorių įrenginiai.

Top 10 geriausios automobilių elektronikos prekės 2020-2021 metais:

Automobilių multimedija Kenwood DMX9720XDS

Automobilių multimedija Kenwood DMX9720XDS

Modelis DMX9720XDS vartotojui siūlo išmanias bei patogias funkcijas, kurios kartu dera su aukštos kokybės dizainu ir garsu. 10.1 colių HD jutiklinis ekranas, „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ integracija. Tuo tarpu muzikos ir garso entuziastams, šis automobilių elektronikos įrenginys puikus pasirinkimas, nes įrenginys suderinimas su itin didelės raiškos garso failais, įskaitant FLAC ir DSD, LDAC srautus per „Bluetooth 5.1“, imtuvas DAB +. Integruotos HDMI ir USB įvestys tinka HD vaizdo įrašams.

Signalų procesorius Helix DSP Ultra

Signalų procesorius Helix DSP Ultra

Aukščiausios kokybės signalų procesorius, pasižymintis didele apdorojimo galia ir sklandžiu valdymu. Galinga DSP rezoliucija, 64bit. Suteikiamas visas šios galingos įrangos programinės paketas, kuris leidžia vartotojui pritaikyti signalą pagal savo poreikius. Greitas apdorojimas, garso našumas, profesionalumas nukels į aukštos kokybės garso potyrius.

Signalų procesorius Ground zero GZDSP 4-8XII

Signalų procesorius Ground zero GZDSP 4-8XII

Profesionalus sistemos našumas ir universalumas kiekvienam vartotojui. Lengvai įmontuojamas, lankstus ir funkcionalus įrenginys. Naudojama dviejų „Analog Devices Sigma“ DSP apdorojimo galia. Pasižymi tiek linijos, tiek garsiakalbio lygio įvestimi. Lengva ir funkcionali „Windows“ valdymo programa.

Stiprintuvas Mosconi GLADEN ATOMO 2

Stiprintuvas Mosconi GLADEN ATOMO 2

Stereofoninis D klasės galios stiprintuvas, pasižymintis nuo 100W iki 4 ohm galia. Itin funkcionalus ir universalus, nepaprastai mažo dydžio įrenginys, kurį galėsite pritaikyti patogioje vietoje. Mosconi modelis pasižymi itin įspūdinga garso kokybe, aukšto ir žemo lygio jungtimis. Kartu su „Mosconi“ žemų dažnių stiprintuvu „ATOMO 1“ ir signalo valdymui skirtu „ATOMO 4 | 6 DSP“ jis leidžia sukurti mažą, bet itin galingą sistemą už prieinamą kainą.

Stiprintuvas Eton Stealth 7.1 DSP

Stiprintuvas Eton Stealth 7.1 DSP

Kompaktiškas, funkcionalus  su 8 kanalų DSP. Stealth 7.1 DSP stiprintuvas apžvalgininkų pagirtinas už itin didelį ir aukštos kokybės efektyvumą, D klasės dizainą ir galingumą iki 180 W stereo rėžimu.

Garsiakalbių sistema ESB 8.6K3U LE

Garsiakalbių sistema  ESB 8.6K3U LE

6,5 colių žemų dažnių garsiakalbio ir „UMA“ plokštės, turinčios 28 mm kupolo aukštų dažnių garsiakalbį ir 75 mm kūgio vidurio diapazono įrankį. 8.6K3U LE riboto leidimo versija su specialiomis CNC detalėmis. Be elegantiško dizaino, šis garsiakalbis siūlo nepriekaištingai puikų ir galinga garsą be iškraipymų.

Žemų dažnių garsiakalbis Hifonics ZRX6D2

Žemų dažnių garsiakalbis Hifonics ZRX6D2

Tradicinius didelius bosus, kurie užima nemažai vietos bagažinėse keičia kompaktiškas, funkcionalus ir ne daug vietos užimantis Hifonics ZRX6D2 modelis. Naujasis modelis pranoko visus lūkesčius, nors tai mažas, tačiau ne ką mažiau galingas įrenginys nuo kitų, kur kas didesnių. 6,5 ​​colio dengta popieriaus kūgio forma su briaunuotu gaubtu, viduje dviguba 2 colių balso ritė ir dviejų magnetų mazgas, užtikrinantis gilų ± 0,6 colio smūgį.

Vaizdo registratorius Kenwood DRV-A501W

Vaizdo registratorius Kenwood DRV-A501W

Automobilių elektronika neįsivaizduojama be vaizdo registratorių. Čia apdovanojimą pelnė išmanusis DRV-A501W modelis. „Wide Quad HD“ kamera integruoja HDR ir poliarizacijos filtrą, užtikrinantį aukščiausią kokybę esant bet kokiam apšvietimui. Įmontuotas belaidis LAN ir GPS standartas. 3-jų ašių G-jėgos sensorius. Galinės kameros pajungimo galimybė užtikrins visapusį ir funkcionalų sprendimą vairuojant.

Procesorius Audison’s bit One HD Virtuoso

Procesorius Audison’s bit One HD Virtuoso

Aukščiausios klasės ir aukštos garso kokybės procesorius, pasižymintis naujausios technologijos galimybėmis  įskaitant „Burr-Brown SoundPlus“ stiprintuvus. Įrenginys yra užtikrinantis aukščiausio lygio našumą bei visiškai tikslaus reguliavimo sistemą. Išskirtinės garso ir valdymo galimybės.

Automobilinė multimedija Zenec Z-E3766

Automobilinė multimedija Zenec Z-E3766

Apdovanojimą pelniusi multimedija už itin pažangias ir funkcionalias technologijas. Modelis Z-E3766 palaiko „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ integracijas, imtuvas DAB +, HDMI ir USB jungtys medijos atkūrimui, optimalus ir patogus 9 colių jutiklinis ekranas. Dvipusis „Bluetooth“ palaikymas.

Palikite komentarą