Hi-Fi sistemos Eisa 2023-2024 metų apdovanojimai

Hi-Fi sistemos Eisa 2023-2024 metų apdovanojimai AUTOGARSAS.LT

Prestižinius Eisa apdovanojimus pelniusių 2023-2024 Hi-Fi sistemų prekių apžvalga, kurioje geriausias prekių nominacijas gavusios: garso kolonėlės, ausinės, DAC keitikliai, streameris (tinklo grotuvas), patefonai, stereo stiprintuvai, CD grotuvai, muzikos streamingo stiprintuvai, išmanūs integruoti stiprintuvai, bei HIGH END lygio komplektas skirtas ausinėms.

Eisa apdovanojimus 2023-2024m pelnusios Hi-Fi sistemos:

 

MoFi SourcePoint 8 - garso kolonėlės

Nors „MoFi Electronics“ yra gana nauja kompanija garsiakalbių rinkoje, puikus „SourcePoint 8“ veikimas byloja apie puikią patirtį. Šio stovinčio modelio retro stiliaus dizainas paneigia faktą, kad tai visiškai modernus dizainas, kuriame panaudota naujausia žinomo inžinieriaus Andrew Joneso bendraašių tvarkyklių technologija, kruopščiai sumodeliuota, kad būtų užtikrintas sklandžiai integruotas viso diapazono veikimas. Suporuotas su galingu stiprintuvu, SourcePoint 8 užtikrina patikimą, įtraukiantį klausymąsi, tinkantį tiek mažoms, tiek vidutinio dydžio patalpoms, paremta galingais žemaisiais dažniais iš 200 mm (8 colių) žemųjų dažnių / vidutinių garsiakalbių, o viršuje – ryškių aukštųjų dažnių. Tai techniškai naujoviškas garsiakalbis – stilingas interjere.

Bower & Wilkins 703 S3 - garso kolonėlės

Įspūdingi žemieji dažniai, aukštųjų dažnių detalės ir vientisas garso scenarijus liudija inžinerinius įgūdžius, kurių buvo imtasi kuriant trečiosios kartos Bowers & Wilkins 700 seriją, kurių didžioji dalis buvo atimta iš aukščiausios klasės 800 D4 modelių. Niekur taip nėra labiau nei 703 S3 – ploname bokšte, kuris pirmą kartą įgauna aukštų dažnių garsiakalbį viršuje, kartu su pora 165 mm „Aerofoil“ žemųjų dažnių garsiakalbių ir 150 mm „Continuum“ kūgio vidutinio diapazono. Šis stovas ant grindų užtikrina patrauklų ir emocingą klausymąsi, o puikus B&W pasirodymas tampa prieinamas daugiau muzikos mylėtojų. Naujoji Mocha spalva, be klasikinių baltos arba juodos spalvų, taip pat yra nuostabi.

 Perlisten R7t - garso kolonėlės

Nors tai yra jaunesnysis „Perlisten“ flagmano S7t modelis, šis stovas ant grindų paveldi tiek daug savo brolio dizaino ir inžinerinės DNR, kad užtikrinamas jo aukščiausios kokybės statusas. Kompanijos patentuotas DPC (Directivity Pattern Control) masyvas užima svarbiausią vietą – jos kruopščiai optimizuotas vidutinių ir aukštų dažnių garsiakalbių trejetas, šalia kurių yra žemųjų / vidutinių ir žemųjų dažnių garsiakalbiai, keturių krypčių dizainas, suteikiantis galimybę dirbti su ventiliacija ir sandarumu. Viso skrydžio metu R7t sukuria didelio masto jausmingą garsą, paremtą giliais ir griežtai kontroliuojamais žemaisiais dažniais, kurie sklandžiai susilieja su sodriais vidutinio diapazono tonais ir smulkiomis aukštųjų dažnių detalėmis. Šios garso kolonėlės vertos didžiausių pagyrų.

Wilson Audio Alexia V - garso kolonėlės

Alexia V parodo Wilson Audio požiūrį į aukščiausios klasės garsiakalbių dizainą, nuo pritaikytų tvarkyklių ir pagal užsakymą pagamintų korpuso medžiagų iki tobulinimo galimybių ir daugybės prabangių apdailos variantų. Trijų krypčių modelis, jo apatinis korpusas, pagamintas iš patentuotos V formos medžiagos ir turintis 200 mm ir 255 mm žemųjų dažnių garsiakalbius, turi atskirus vidutinio dažnio ir aukštų dažnių garsiakalbių korpusus, abu reguliuojami, kad būtų galima tiksliai nustatyti laiką. Todėl Alexia V pasirodymą galima pritaikyti prie bet kokios aplinkos, o klausymosi patirtis yra nuostabi: plataus masto, išskirtinių detalių ir visiškai be pačių garsiakalbių. Apibendrinant vienu žodžiu? Didinga.

KEF LSX II - garso kolonėlės

Šių antrosios kartos EISA apdovanojimus pelniusių LSX garsiakalbių atnaujinimo metu KEF išplėtė funkcionalumą naudodama papildomus USB-C ir HDMI ARC įėjimus bei naują belaidžio valdymo platformą, pristatomą per puikią programėlę. Naudokite pastarąjį norėdami naršyti streamingo servisuose, perjungti šaltinius ir pasiekti išsamius EQ nustatymus, o tada mėgautis galingu ir natūraliu LSX II veikimu. Mažoje galinėje spintelėje yra pagal užsakymą sukurtas KEF Uni-Q masyvas, aukštų dažnių garsiakalbis ir žemųjų / vidutinių dažnių blokai, kuriuos atskirai valdo D klasės stiprintuvo moduliai. Galima rinktis iš kelių akį traukiančių spalvų.

System Audio Silverback 1 - garso kolonėlės

Įrodydami, kad įspūdingai garso kokybei ne visada reikia didelių stovinčių kolonėlių ant grindų, „Silverback 1s“ išnaudoja savo padėtį ant sienos, kad sukurtų įspūdingą, turtingą žemųjų dažnių garsą. „System Audio“ dvipusiai garsiakalbiai su šilko kupoliniu aukštų dažnių garsiakalbiu ir 133 mm vidutiniu / žemų dažnių garsiakalbiu yra maždaug A4 formato puslapio dydžio, todėl jie idealiai tinka mažesnėms svetainėms arba aplinkai, kur reikalingas diskretiškas stilius. Įmontuotas stiprinimas, našumą gerinantis DSP ir suderinamumas su „System Audio“ belaidžiu „WiSA“ stereofoniniu koncentratoriumi užbaigia „Silverback 1“ patogumą naudoti. Šie puikiai atrodantys ant sienos modeliai, galintys leisti muziką ar atnaujinti televizoriaus garsą, sukelia didelius jausmus…

Dynaudio Focus 50 - garso kolonėlės

Panaudojus patikrintas tvarkyklės technologijas iš aukščiausios klasės Dynaudio Confidence ir Contour garsiakalbių, sujungtų su galingu įmontuotu Pascal stiprintuvu, trijų juostų Focus 50 suteikia puikios dinamikos ir masto muziką. Šį bekompromisį veikimą palengvina aukštos kokybės, WiSA palaikantis ryšys tarp garsiakalbių ir „Dirac Live“. Palaikomi įvairūs šaltiniai – nuo srautinio perdavimo paslaugų ir „Roon“ iki fizinės aparatinės įrangos, prijungtos per analoginius ir skaitmeninius įvestis. „Focus 50“ yra visa muzikinė sistema, kuri rodo visus aktyvių garsiakalbių pažadus – tereikia pridėti maitinimo laidą ir pasirinkti iš keturių nuostabių apdailos variantų.

Meze Audio 109 PRO - ausinės

Kompanijai, gerai žinomai dėl savo prabangių ir apdovanojimus pelniusių izodinaminių ausinių, 109 PRO yra kažkas panašaus į Meze, nes tai atvira konstrukcija su 50 mm dinaminėmis ausinėmis. Tačiau jo veikimas įrodo gamintojo gebėjimą prisitaikyti: viliojantis plataus, detalaus garso sukūrimo ir griežtų, valdomų žemųjų dažnių derinys, 109 PRO yra puikios ausinės, tinkančios visų tipų muzikai. Jis triumfuoja ir išvaizdos skyriuje, jo akustiškai protingas dizainas sukurtas aplink prabangius juodo riešutmedžio korpusus ir ploną, lengvą rėmą. Dėl elegantiškos savaime besireguliuojančios galvos juostos ir veliūrinių ausinių pagalvėlių klausymosi patogumas garantuojamas.

iFi Audio NEO Stream - streameris (tinklo grotuvas)

„iFi Audio NEO Stream“, veikiantis ir kaip išorinis DAC, ir kaip skaitmeninis transportavimas, daro įspūdį savo universalumu, o ne žavi garsiniu našumu. Integruotas konvertavimas apdoroja failus į 768 kHz PCM ir DSD512, nesvarbu, ar jie perduodami iš namų tinklo, integruotos paslaugos ar prijungto standžiojo disko, o skaitmeniniai išėjimai svyruoja nuo optinių iki I²S. Dėl tokių plačių galimybių, taip pat programų valdymo ir filtrų pasirinkimo, NEO Stream yra nenugalimas muzikos mylėtojams, ieškantiems lengvai naudojamų sistemos priedų, taip pat nerimstantiems Hi-Fi tinklininkams. Kompaktiškas, futuristinis dizainas, palaikantis vertikalią arba horizontalią instaliaciją, suteikia įrenginiui patrauklumo, kuris lenkia daugelį brangesnių konkurentų.

Ferrum Audio WANDLA - DAC keitiklis

WANDLA yra dar vienas prietaisas namų valdymui iš Lenkijos Ferrum Audio. Šis novatoriškas DAC / pirminis stiprintuvas, pavadintas „The Convertor“, žengia dar daugiau, nes jame yra ESS Sabre DAC lustas, pasirinktinis DSP ir pagal užsakymą sukurtos analoginės elektronikos. Atlikimas yra puikus – bet kokio žanro muzika tiksliai perteikiama ir kupina detalių, o dinaminis skaitmeninis filtravimas, kuriame yra filtrai iš specializuotų programinės įrangos namų „Signalyst“, suteikia galimybę patobulinti klausymosi patirtį. Norite dar labiau pagerinti WANDLA našumą? Tiesiog pridėkite EISA apdovanojimus pelniusį HYPSOS kaip išorinį maitinimo šaltinį, kad garsas būtų dar geresnis.

Volumio Rivo - tinklo grotuvas

Vienas iš trijų naujų įrenginių, kuriuos pristatė „Volumio“ ir kuriame veikia to paties pavadinimo programinė įranga, plonas ir stilingas „Rivo“ yra skirtas aukštos kokybės skaitmeninių srautų tiekimui į jūsų DAC arba integruotą stiprintuvą be komplikacijų. Tai įspūdinga gerai sukurtos aparatinės įrangos ir patikrintos „Volumio“ programinės įrangos derinys, leidžiantis srautiniu būdu transliuoti savo muzikos biblioteką, leisti failus iš USB atmintinės ir naršyti daugybę srautinio perdavimo parinkčių. Nepaprastas programinės įrangos lankstumas, įskaitant galimybę pridėti papildomų funkcijų (įskaitant DSP) naudojant papildinius, yra toks pat patrauklus kaip ir Rivo galimybė išnaudoti visas jūsų pasirinkto DAC.

Hegel Viking - HIGH END CD grotuvas

 

Šis grotuvas iš Norvegijos markės laikosi beprasmiškai puristinio požiūrio, sutelkdamas dėmesį į tai, kad iš jūsų kompaktinių diskų kolekcijos būtų išgautas paskutinis našumo lašas. Tuo tikslu Hegelis sukūrė aukštos kokybės AKM pagrindu sukurtą DAC pakopą ir visiškai subalansuotą analoginę išvestį, kuri tiekiama iš atskirų maitinimo šaltinių, o patentuota SoundEngine technologija taip pat slopina skaitmeninį virpėjimą. Estetiškai atitinkantis naujausius Hegelio išankstinio ir galios stiprintuvų dizainus, Viking aukščiausios klasės garsas turi būti girdimas: artikuliuotas, trimatis ir ištikimas šaltiniui, todėl ilgas klausymasis yra absoliutus malonumas. Puiki surinkimo kokybė ir itin paprastas naudojimas tik padidina šio kompaktinių diskų suktuko patrauklumą.

Thorens TD 204 - patefonas

Tiltas tarp Thorens pradinio lygio patefonų ir aukščiausios klasės modelių, šis nebrangus patefonas skirtas vinilo entuziastams, ieškantiems „viskas viename“ sprendimo, tačiau galintiems būti patobulintam. TD 204 su vidine „J formos“ tonefera, „Audio-Technica MM“ kasete ir integruota fono scena bei elektroniniu greičio valdymu – tai tikras „plug-and-play“ sprendimas. Jis apdovanojamas garso našumu, pasižyminčiu vidutinių diapazonų įžvalga, puikiu greičio stabilumu ir atvira, iškviečiančia garso scena. Be to, kadangi įmontuotą fono pirminį stiprintuvą galima išjungti iš grandinės, TD 204 puikiai pritaikytas būsimiems kasečių ir išorinių fono stiprintuvų atnaujinimams.

Pro-Ject T2 W - patefonas

T2 W yra įžūlus bandydamas suderinti analoginį vinilo atkūrimą su skaitmeniniu patogumu, o „Pro-Ject“ sugeba tai padaryti su užsidegimu. Jo esmė yra diržo pavaros patefonas su 9 colių aliuminio tone svirtimi ir Sumiko MM kasete, taip pat elektroninis greičio valdymas, tačiau pakeliamas T2 W yra integruotas belaidis modulis, leidžiantis savininkams transliuoti muziką į tinklo garsiakalbius ir Hi-Fi sistemas. Programėlė „Pro-Ject Control“ palengvina sąranką ir valdymą, turinti parinktis, įskaitant be nuostolių 48 kHz/24 bitų FLAC išvestį ir automatinį srautinį perdavimą numetus adatą. Sukti diskus, integruojant vinilo formatą į „modernią“ sistemą, dar niekada nebuvo taip lengva.

NAD C 3050 - stereo stiprintuvas

Iš išorės C 3050 pagerbia seniausius NAD dizainus, naudodamas ištikimai atliktą vintažinį stilių, tačiau visais kitais atžvilgiais tai yra visiškai modernus integruotas stiprintuvas, galintis viską daryti. 2x100 W galia tiekiama per D klasės stiprinimą, apima HDMI eARC, specialią MM fono įvestį ir kitas jungtis. Prijunkite NAD pasirenkamą „BluOS-D“ kortelę ir funkcionalumas plečiasi, kad apimtų puikias srautinio perdavimo parinktis (įskaitant programų valdymą ir kelių kambarių suderinamumą), taip pat „Dirac“ kambario kalibravimą. Ir nors pažangi technologija užtikrina įspūdingą garso kokybę, galite pasigrožėti dideliais C 3050 VU matuokliais.

Bluesound POWERNODE EDGE - stereo stiprintuvas su tinklo grotuvu

Dėl įspūdingai aptakios, prie sienos tvirtinamos važiuoklės POWERNODE EDGE galima montuoti praktiškai bet kur – o kompaktišką formą papildo platus funkcionalumas. Šis stiprintuvas, valdomas naudojant intuityvią „Bluosound“ programą, gali pasiekti srautinio perdavimo paslaugas, interneto radiją ir muzikos failus iš tinklo arba USB atmintinės, o jungtys, įskaitant HDMI eARC ir dvipusį „Bluetooth“, dar labiau padidina jo universalumą. Jo garsas, perduodamas naudojant integruotą stiprinimą ir su didelės raiškos garso palaikymu, yra įspūdingas. Naudokite POWERNODE EDGE kaip atskirą stiprintuvą atskiroje sąrankoje arba derinkite su kitais BluOS įrenginiais, kad sukurtumėte kelių kambarių muzikos sistemą.

SVS Prime Wireless Pro SoundBose - išmanus integruotas stiprintuvas

SVS „Prime Wireless Pro SoundBase“ sujungia išmaniosios funkcijos ir stiprus stiprinimas, ryškus, patikimas garsas ir paprastas valdymas – tiesiog prijunkite savo garsiakalbius ir būsite pasiruošę. Šis kompaktiškas „viskas viename“ stiprintuvas už gerą kainą, tačiau daug dėmesio skiriantis detalėms, turi „aptX HD“ palaikymą, kai transliuojamas per „Bluetooth“, televizoriaus prijungimas per HDMI eARC, didelės raiškos muzikos atkūrimas naudojant DTS Play-Fi programą (arba viena iš daugelio kitų srautinio perdavimo parinkčių) ir valdymo parinktys, įskaitant fizinį nuotolinio valdymo pultą ir „Google“ / „Siri“ / „Alexa“ balsą. Konkurencingoje arenoje šis labai lankstus stiprintuvas išsiskiria.

Yamaha R-N2000A - stereo stiprintuvas

Japonijos meistriškumas ir hi-fi tradicijos derinamos su pažangiausiomis skaitmeninėmis technologijomis, kad „Yamaha R-N2000A“ srautinio perdavimo imtuvas būtų stulbinantis ir novatoriškas. Senovinio stiliaus priekiniame skydelyje yra tradiciniai VU matuokliai ir lytėjimo valdikliai, tačiau juos papildo elegantiškas OLED ekranas, padedantis naršyti po daugybę funkcijų. Puiki „Yamaha“ programa „MusicCast“ teikia srautinio perdavimo parinktis ir kelių kambarių funkcijas, tačiau taip pat yra televizoriaus, patefono ir FM radijo įvesčių. Po gaubtu išbandyta Yamaha stiprintuvo technologija užtikrina muzikinį, rafinuotą atlikimą, o smulkios detalės nupieštos plačiame ir giliame garso scenoje. Yamaha YPAO kambario korekcija yra ypač sveikintina, todėl šis stiprintuvas gali pristatyti prekes į kiekvieną kambarį.

Musical Fidelity Nu-Vista 800.2 - HIGH END integruotas stiprintuvas

Šis pavyzdinis integruotas stiprintuvas perima pagrindinę savo labai gerbiamo pirmtako formą ir funkcijas, tuo pačiu demonstruodamas našumą ir estetinius patobulinimus. „Musical Fidelity“ hibridas, derinantis kietojo kūno galios stiprinimą su nuvistor vamzdeliu pagrįsta įvestimi ir tvarkyklės pakopomis, siūlo geriausią iš abiejų pasaulių garsą: sklandų ir muzikalų su kaverniniu garso įvedimu, bet taip pat puikiai agresyvų ir svarų, kai reikia. Vairavimo galimybės taip pat pribloškia – šis 2 x 330 W stiprintuvas susidoros su bet kokiu garsiakalbiu, kuris jį kerta, o pergalvotas priekinio skydelio ekranas palengvina valdymą. „Nu-Vista 800.2“ yra fantastiškas „Musical Fidelity“ aukščiausios klasės papildymas, kurį privalo išgirsti kiekvienas muzikos mylėtojas.

Hegel H600 - HIGH END stereo stiprintuvas

Pasinaudojęs patobulinta skaitmenine scena, pastatyta aplink naują DAC lustą ir tinklo plokštę, Hegel's H600 yra vertas įspūdingo H590 srautinio perdavimo stiprintuvo įpėdinis. Kompanijos specialiai sukurta „SoundEngine 2“ klaidų panaikinimo technologija yra paruošta, kad būtų sukurtas garsas su gausiu detalumu ir valdymu, kartu su visapusiškai pertvarkyta pirminio stiprintuvo pakopa, kuri garantuoja organišką, sąžiningą ir patrauklų veikimą. Dėl itin galingos H600 „2x303W“ išvesties yra laukiami visi garsiakalbių skoniai. Didelis jungiamumas, be LAN prievado, apima skaitmeninius USB-B (384 kHz/32 bitų; DSD256) įėjimus, tris optinius ir du bendraašius lizdus. Estetiškai patrauklus ir paprastas naudoti, šis integruotas pavyzdinis modelis yra tour de force.

dCS Lina System - HIGH END komplektas skirtas ausinėms

Stulbinantis aukščiausios klasės „head-fi“ kraštovaizdžio papildymas, dCS „Lina“ turi tinklo DAC, pagrindinį laikrodį ir analoginį ausinių stiprintuvą, sukurtus pagal tą patį griežtą standartą ir suprojektuoti taip, kad būtų tvarkingai išdėstyti. Palaikantis srautinius ir laidinius skaitmeninius šaltinius iki 384 kHz/DSD128, „Lina DAC“ yra plakanti sistemos širdis ir naudoja patikrintą dCS RingDAC technologiją, kad muzika atgytų nepaprastai aiškiai ir detaliai. Tuo tarpu visiškai subalansuotas stiprintuvas turi energijos ir jėgų, kad veiktų net su reikliausiomis ausinėmis. Trijų įrenginių sąveiką užtikrina „Power Link“ jungtis, o dCS „Mosaic Control“ programa siūlo muzikos pasirinkimą, atrankos / filtro pasirinkimą ir daug daugiau.

Yamaha YH-5000SE - HIGH END ausinės

YH-5000SE yra įspūdingas grįžimas į aukščiausios klasės ausinių areną vienam iš plokštuminės magnetinės technologijos pionierių, o jo kilmė siekia garsųjį aštuntojo dešimtmečio Yamaha HP-1. Šių itin lengvų ant ausinių uždedamų ausinių modernus dizainas ir konstrukcija yra stulbinantys – nuo reguliuojamo slėgio atvirų korpusų iki dviejų aukščiausios kokybės ausinių pagalvėlių medžiagų pasirinkimo, tačiau dinamiškas veikimas, detalumo ir intymumo jausmas užgniaužia kvapą. toli. Ausinių našumo viršūnėje yra daug varžovų, tačiau naujasis Yamaha flagmanas, be jokios abejonės, yra jėga, su kuria reikia atsižvelgti.

T+A Solitaire T - PREMIUM klasės belaidės ausinės

Audiofilų technologiją pritaikyti mobiliosioms belaidėms ausinėms yra sudėtinga, tačiau T+A tai įgyvendina su išmaniuoju Solitaire T – prabangiu ir lengvu rinkiniu, pasižyminčiu puikiu triukšmo slopinimu ir našumu, kuris konkuruoja su puikiais laidiniais dizainais. Pagrindinis jo patrauklumas yra jo universalumas: atskiras ESS DAC palaiko HQ klausymosi režimą, aukštos kokybės Bluetooth mikroschemų rinkinys yra suderinamas su aptX HD, taip pat yra USB-C ir analoginės jungtys. Aplink 42 mm dinamines tvarkykles yra uždaros ausinės, sujungtos aliuminio rėmu – nuostabios juodos ir baltos spalvų parinktys užtikrina, kad Solitaire T būtų tiek patvarus, tiek stilingas. Galite tai laikyti technologijų ir garso triumfu.

Klipsch The Sevens - garso kolonėlės

Šis knygų lentynos / stovo modelis perima dizaino pavyzdį iš Amerikos prekės ženklo „Heritage“ garsiakalbių ir sujungia jį su į ateitį nukreipta specifikacija – rezultatas yra paketas, išsiskiriantis savo stiliumi, funkcijų rinkiniu ir našumu. „Tractrix“ aukštų dažnių garsiakalbiai ir 165 mm žemųjų dažnių / vidutinių dažnių garsiakalbiai veikia naudojant pasirinktinį DSP ir galingą vidinį stiprinimą. „Sevens“ garsas yra turtingas žemųjų dažnių, didelis ir pilnas detalių, todėl jį galima tiksliai suderinti pagal asmeninį skonį naudojant intuityvią „Klipsch“ programą „Connect“. Išsamus ryšys, įskaitant HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analoginį (įskaitant MM phono), taip pat didelės raiškos muzikos atkūrimą iki 192 kHz/24 bitų, užtikrina, kad tai yra viskam pasiruošusi sistema!

KEF R Series - garso kolonėlės

Technologijos, sukurtos KEF aukštesnės klasės garsiakalbiams, įskaitant naujausios kartos Uni-Q tvarkyklę su metamaterialų absorbcijos technologija (MAT), informuoja apie jos stulbinančios R serijos dizainą ir veikimą. Septynių modelių asortimentas, kurį sudaro stovas ant grindų, stovas, centras ir erdvinio garso parinktis su Dolby Atmos, jis tinka tiek namų kino, tiek hi-fi entuziastams. Nesvarbu, ar naudojamas muzikai, ar filmams, visuose garsiakalbiuose sklinda dinamiškas, detalus ir jaudinančiai natūralus garsas, suderinantis valdomus, išplėstus žemus garsus su atviromis, plačiai pasiekiamomis aukštomis. Įvairių spalvų variantų, įskaitant specialius R3 stovo ir R7 bokšto leidimus, šios nuostabiai atrodančios tiks puikiai prie interjero.

iFi Audio GO pod - telefoninis DAC keitiklis

Dėl „iFi Audio“ GO priedėlio aukščiausios klasės, laidų įtaisytų ausinių gerbėjai pagaliau gauna alternatyvą įprastiniam „tikrajam belaidžiam stereofoniniam“ dizainui. Šioje naujoje sistemoje yra du išmanieji, lietimu valdomi adapteriai, tvirtai prigludę prie ausies ir laidai tiesiogiai prijungiami prie jūsų pasirinktų IEM – tiekiamos pramonės standartinės 2 kontaktų ir MMCX jungtys, o kitus galima įsigyti kaip priedus. Pajėgus DAC / ausinių stiprintuvas yra įmontuotas kiekviename „dėkle“, kad būtų galima valdyti net reikliausius ausis, o platus „Bluetooth“ kodekų (įskaitant „aptX Adaptive“ ir „LDAC“) palaikymas užtikrina belaidį ryšį. Netgi GO pod dėklas, įkraunantis septynių valandų adapterių baterijas, yra protingas – visomis šio žodžio prasmėmis!

Palikite komentarą