Geriausios stereo kolonėlės apdovanotos EISA 2023-2024m

Geriausios stereo kolonėlės apdovanotos EISA 2023-2024m, AUTOGARSAS.LT

Geriausias stereo garso kolonėlių apdovanojimas 2023-2024 metais atiteko įrenginiams, kurie išsiskiria nepaprastu garso kokybės lygiu ir unikaliu dizainu. Šios kolonėlės įkvepia savo puikiomis akustinėmis savybėmis, kurios praturtina kiekvieną muzikos kūrinį gyvybingu garsu. Jų galia ir aukštos raiškos skaidrumas leidžia mėgautis kiekviena detaļe, padarydamos klausymąsi neįtikėtinai įtraukiančiu. Jos yra tikras pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios klasės garso patirties savo namuose. Šių apdovanotų stereo garso kolonėlių garsas verčia pamiršti apie technologijų kompromisus, o jų išskirtinis dizainas suteikia puikų papildymą bet kuriam interjerui.

Eisa apdovanojimus 2023-2024m pelnusios stereo kolonėlės:

  • MoFi SourcePoint 8 - garso kolonėlės
  • Bower & Wilkins 703 S3 - garso kolonėlės
  • Perlisten R7t - garso kolonėlės
  • Wilson Audio Alexia V - garso kolonėlės
  • KEF LSX II - garso kolonėlės
  • System Audio Silverback 1 - garso kolonėlės
  • Dynaudio Focus 50 - garso kolonėlės
  • Klipsch The Sevens - garso kolonėlės
  • KEF R Series - garso kolonėlės

 

 

MoFi SourcePoint 8 - garso kolonėlės

Nors „MoFi Electronics“ yra gana nauja kompanija garsiakalbių rinkoje, puikus „SourcePoint 8“ veikimas byloja apie puikią patirtį. Šio stovinčio modelio retro stiliaus dizainas paneigia faktą, kad tai visiškai modernus dizainas, kuriame panaudota naujausia žinomo inžinieriaus Andrew Joneso bendraašių tvarkyklių technologija, kruopščiai sumodeliuota, kad būtų užtikrintas sklandžiai integruotas viso diapazono veikimas. Suporuotas su galingu stiprintuvu, SourcePoint 8 užtikrina patikimą, įtraukiantį klausymąsi, tinkantį tiek mažoms, tiek vidutinio dydžio patalpoms, paremta galingais žemaisiais dažniais iš 200 mm (8 colių) žemųjų dažnių / vidutinių garsiakalbių, o viršuje – ryškių aukštųjų dažnių. Tai techniškai naujoviškas garsiakalbis – stilingas interjere.

Bower & Wilkins 703 S3 - garso kolonėlės

Įspūdingi žemieji dažniai, aukštųjų dažnių detalės ir vientisas garso scenarijus liudija inžinerinius įgūdžius, kurių buvo imtasi kuriant trečiosios kartos Bowers & Wilkins 700 seriją, kurių didžioji dalis buvo atimta iš aukščiausios klasės 800 D4 modelių. Niekur taip nėra labiau nei 703 S3 – ploname bokšte, kuris pirmą kartą įgauna aukštų dažnių garsiakalbį viršuje, kartu su pora 165 mm „Aerofoil“ žemųjų dažnių garsiakalbių ir 150 mm „Continuum“ kūgio vidutinio diapazono. Šis stovas ant grindų užtikrina patrauklų ir emocingą klausymąsi, o puikus B&W pasirodymas tampa prieinamas daugiau muzikos mylėtojų. Naujoji Mocha spalva, be klasikinių baltos arba juodos spalvų, taip pat yra nuostabi.

 Perlisten R7t - garso kolonėlės

Nors tai yra jaunesnysis „Perlisten“ flagmano S7t modelis, šis stovas ant grindų paveldi tiek daug savo brolio dizaino ir inžinerinės DNR, kad užtikrinamas jo aukščiausios kokybės statusas. Kompanijos patentuotas DPC (Directivity Pattern Control) masyvas užima svarbiausią vietą – jos kruopščiai optimizuotas vidutinių ir aukštų dažnių garsiakalbių trejetas, šalia kurių yra žemųjų / vidutinių ir žemųjų dažnių garsiakalbiai, keturių krypčių dizainas, suteikiantis galimybę dirbti su ventiliacija ir sandarumu. Viso skrydžio metu R7t sukuria didelio masto jausmingą garsą, paremtą giliais ir griežtai kontroliuojamais žemaisiais dažniais, kurie sklandžiai susilieja su sodriais vidutinio diapazono tonais ir smulkiomis aukštųjų dažnių detalėmis. Šios garso kolonėlės vertos didžiausių pagyrų.

Wilson Audio Alexia V - garso kolonėlės

Alexia V parodo Wilson Audio požiūrį į aukščiausios klasės garsiakalbių dizainą, nuo pritaikytų tvarkyklių ir pagal užsakymą pagamintų korpuso medžiagų iki tobulinimo galimybių ir daugybės prabangių apdailos variantų. Trijų krypčių modelis, jo apatinis korpusas, pagamintas iš patentuotos V formos medžiagos ir turintis 200 mm ir 255 mm žemųjų dažnių garsiakalbius, turi atskirus vidutinio dažnio ir aukštų dažnių garsiakalbių korpusus, abu reguliuojami, kad būtų galima tiksliai nustatyti laiką. Todėl Alexia V pasirodymą galima pritaikyti prie bet kokios aplinkos, o klausymosi patirtis yra nuostabi: plataus masto, išskirtinių detalių ir visiškai be pačių garsiakalbių. Apibendrinant vienu žodžiu? Didinga.

KEF LSX II - garso kolonėlės

Šių antrosios kartos EISA apdovanojimus pelniusių LSX garsiakalbių atnaujinimo metu KEF išplėtė funkcionalumą naudodama papildomus USB-C ir HDMI ARC įėjimus bei naują belaidžio valdymo platformą, pristatomą per puikią programėlę. Naudokite pastarąjį norėdami naršyti streamingo servisuose, perjungti šaltinius ir pasiekti išsamius EQ nustatymus, o tada mėgautis galingu ir natūraliu LSX II veikimu. Mažoje galinėje spintelėje yra pagal užsakymą sukurtas KEF Uni-Q masyvas, aukštų dažnių garsiakalbis ir žemųjų / vidutinių dažnių blokai, kuriuos atskirai valdo D klasės stiprintuvo moduliai. Galima rinktis iš kelių akį traukiančių spalvų.

System Audio Silverback 1 - garso kolonėlės

Įrodydami, kad įspūdingai garso kokybei ne visada reikia didelių stovinčių kolonėlių ant grindų, „Silverback 1s“ išnaudoja savo padėtį ant sienos, kad sukurtų įspūdingą, turtingą žemųjų dažnių garsą. „System Audio“ dvipusiai garsiakalbiai su šilko kupoliniu aukštų dažnių garsiakalbiu ir 133 mm vidutiniu / žemų dažnių garsiakalbiu yra maždaug A4 formato puslapio dydžio, todėl jie idealiai tinka mažesnėms svetainėms arba aplinkai, kur reikalingas diskretiškas stilius. Įmontuotas stiprinimas, našumą gerinantis DSP ir suderinamumas su „System Audio“ belaidžiu „WiSA“ stereofoniniu koncentratoriumi užbaigia „Silverback 1“ patogumą naudoti. Šie puikiai atrodantys ant sienos modeliai, galintys leisti muziką ar atnaujinti televizoriaus garsą, sukelia didelius jausmus…

Dynaudio Focus 50 - garso kolonėlės

Panaudojus patikrintas tvarkyklės technologijas iš aukščiausios klasės Dynaudio Confidence ir Contour garsiakalbių, sujungtų su galingu įmontuotu Pascal stiprintuvu, trijų juostų Focus 50 suteikia puikios dinamikos ir masto muziką. Šį bekompromisį veikimą palengvina aukštos kokybės, WiSA palaikantis ryšys tarp garsiakalbių ir „Dirac Live“. Palaikomi įvairūs šaltiniai – nuo srautinio perdavimo paslaugų ir „Roon“ iki fizinės aparatinės įrangos, prijungtos per analoginius ir skaitmeninius įvestis. „Focus 50“ yra visa muzikinė sistema, kuri rodo visus aktyvių garsiakalbių pažadus – tereikia pridėti maitinimo laidą ir pasirinkti iš keturių nuostabių apdailos variantų.

Klipsch The Sevens - garso kolonėlės

Šis knygų lentynos / stovo modelis perima dizaino pavyzdį iš Amerikos prekės ženklo „Heritage“ garsiakalbių ir sujungia jį su į ateitį nukreipta specifikacija – rezultatas yra paketas, išsiskiriantis savo stiliumi, funkcijų rinkiniu ir našumu. „Tractrix“ aukštų dažnių garsiakalbiai ir 165 mm žemųjų dažnių / vidutinių dažnių garsiakalbiai veikia naudojant pasirinktinį DSP ir galingą vidinį stiprinimą. „Sevens“ garsas yra turtingas žemųjų dažnių, didelis ir pilnas detalių, todėl jį galima tiksliai suderinti pagal asmeninį skonį naudojant intuityvią „Klipsch“ programą „Connect“. Išsamus ryšys, įskaitant HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analoginį (įskaitant MM phono), taip pat didelės raiškos muzikos atkūrimą iki 192 kHz/24 bitų, užtikrina, kad tai yra viskam pasiruošusi sistema!

KEF R Series - garso kolonėlės

Technologijos, sukurtos KEF aukštesnės klasės garsiakalbiams, įskaitant naujausios kartos Uni-Q tvarkyklę su metamaterialų absorbcijos technologija (MAT), informuoja apie jos stulbinančios R serijos dizainą ir veikimą. Septynių modelių asortimentas, kurį sudaro stovas ant grindų, stovas, centras ir erdvinio garso parinktis su Dolby Atmos, jis tinka tiek namų kino, tiek hi-fi entuziastams. Nesvarbu, ar naudojamas muzikai, ar filmams, visuose garsiakalbiuose sklinda dinamiškas, detalus ir jaudinančiai natūralus garsas, suderinantis valdomus, išplėstus žemus garsus su atviromis, plačiai pasiekiamomis aukštomis. Įvairių spalvų variantų, įskaitant specialius R3 stovo ir R7 bokšto leidimus, šios nuostabiai atrodančios tiks puikiai prie interjero.

Palikite komentarą