Geriausia automobilių elektronika apdovanota EISA 2023-2024m

Geriausia automobilių elektronika apdovanota EISA 2023-2024m

2023-2024 metų EISA apdovanojimai automobilių elektronikos kategorijoje atkreipė dėmesį į keletą išskirtinių produktų, kurie pakeitė vartotojų patirtį, teikiamą vairuojant ir keliaujant automobiliu. Šių produktų inovatyvumas, aukšta kokybė ir vartotojų patirties gerinimas pabrėžia jų išskirtinumą rinkoje. Apdovanoti buvo automobilių stiprintuvai, garsiakalbiai, magnetola, procesorius, programinė įranga, bei garso komponentai motociklui.

Šie EISA apdovanojimai atspindi, kad automobilių elektronikos sektoriuje inovacijos ir vartotojų patirties tobulinimas yra svarbiausi tendencijų vedliai.

Eisa apdovanojimus 2023-2024m pelnę produktai:

  • Alpine HDS-990 Status - magnetola
  • Ground Zero GZUA 6SQ - stiprintuvas
  • Mosconi Gladen One 8|10 DSP - stiprintuvas
  • ESX QE812SP - procesorius
  • Audison bit Drive - programinė įranga
  • Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT - garsiakalbiai
  • Morel Ultimo PowerSlim PS12D - žemų dažnių garsiakalbis
  • Maserati GrandTurismo with Sous Faber high premium audio system - premium garso sistema
  • Helix Compose Platform - garsiakalbiai
  • Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3 - garso komponentai motociklui

 

Alpine HDS-990 Status - magnetola

Alpine HDS-990 Status - magnetola
Sukurta didelės raiškos muzikos mėgėjams, Alpine HDS-990 Status prideda HD WAV, FLAC, AIFF ir DSD failų atkūrimą prie bet kurios OEM sistemos. Jo elektronika yra 1-DIN formato juodoje dėžutėje, kurią reikia atsargiai įdiegti. „Bluetooth“ ir trys USB jungtys yra sujungtos aukšto lygio įvestim, kad veiktų su transporto priemonės atsargų šaltiniu, taip pat įvairiomis išvesties galimybėmis. Tai apima šešių kanalų linijos lygio išėjimus išoriniam stiprintuvui, bendraašius ir optinius skaitmeninius išėjimus atskiram DSP ir aukšto lygio išvestį, susietą su įrenginio integruota keturių kanalų maitinimo pakopa. Prietaisų skydelio valdiklis pasižymi neabejotinu Alpine dizainu, įskaitant nuostabų 2,4 colių ekraną, o sumaišius OEM garso signalą, nepraleidžiami jokie įspėjimai ar telefono skambučiai. Su HDS-990 Status, Alpine suteikė mums pagrindinį bloką, kuriame sklandi integracija derinama su geriausios kokybės našumu.

Ground Zero GZUA 6SQ - stiprintuvas

Ground Zero GZUA 6SQ - stiprintuvas
Ground Zero GZUA 6SQ siūlo patrauklų garso kokybės lygį savo kainų diapazono gaminiui: sklandumą esant vidutiniam ir mažam garsumui ir nykstančią mažą iškraipymą, kai ciferblatas pasukamas aukštai. Šešių kanalų stiprintuvą sudaro du, maitinami atskiru maitinimo šaltiniu ir padidinta galia, todėl tai puikus pasirinkimas trijų juostų sistemoms, o temperatūros valdymo ir šilumos išsklaidymo patobulinimai leidžia patogiai valdyti mažos varžos apkrovas ir kanalų perjungimą. Poslinkio reguliavimas leidžia vartotojui tiksliai suderinti žingsnį tarp A klasės ir A/B klasės veikimo, taigi ir garso charakteristikas pagal asmeninį skonį. Tai puikus Ground Zero Uranium serijos papildymas, pagerinantis ankstesnius dviejų kanalų ir keturių kanalų dizainus.

Mosconi Gladen One 8|10 DSP - stiprintuvas

Mosconi Gladen One 810 DSP stiprintuvas
Italų gamintojo Mosconi ONE stiprintuvų serija jau seniai buvo švenčiama tuo, kad pristato aukščiausios klasės automobilių garso įrangą už prieinamą kainą, o dabar ji turi naują čempioną One 8|10 DSP. Šis aštuonių kanalų „viskas viename“ modelis demonstruoja naują DSP programinę įrangą su puikiomis funkcijomis ir galimybėmis, įskaitant neseniai pridėtą automatinį fazės korekciją. Du iš 90 W vardinių išėjimų gali būti sujungti, kad būtų galima valdyti žemųjų dažnių garsiakalbį ir pasiekti didelį SPL neprarandant kitų kanalų našumo. Be to, šis patrauklus DSP stiprintuvas išlaiko ONE serijos garso esmę su puikiu balanso ir darnos jausmu visoje garso juostoje.


ESX QE812SP - procesorius

ESX QE812SP procesorius
Pirmame lygmenyje QE812SP yra modernus signalo procesorius su itin plačiomis garso funkcijomis ir puikia technine įranga. Signalas iš 12 išvesties kanalų yra naudingas dviem 32 bitų procesoriaus branduoliais ir AKM „Velvet Sound“ keitikliais, o jo visų funkcijų metodas tiks audiofilams. Tačiau šiame naujajame modelyje yra daugiau nei DSP, nes ESX taip pat turi didelės raiškos transliatorių, skirtą muzikos failams iš USB atmintinės atkurti. Suderinamumas su OEM galvos įrenginiais ir išmaniaisiais telefonais taip pat išsaugomas muzikos atkūrimui. Šis daugialypis dizainas apima valdymo parinktis, kuriose vartotojas gali valdyti funkcijas ir HD grotuvą su LC ekranu arba naudoti Wi-Fi pagrįstą programėlę arba nuotolinio valdymo pultą ant vairo su vaizdo išvestimi, rodančia sąsają transporto priemonės ekrane. Dėl savo funkcijų derinio QE812SP visiškai nusipelno savo pavyzdinio statuso


Audison bit Drive - programinė įranga

Audison bit Drive - programinė įranga
„Audison“ bit drive programinė įranga yra puikus įrankis, leidžiantis maksimaliai išnaudoti naujausius ir būsimus įmonės DSP pagrindu veikiančius įrenginius, nesvarbu, ar tai būtų pradinio lygio, ar aukščiausios klasės. Prisitaikydamas prie valdomo modelio ir pateikdamas jo pažangias funkcijas naujoje, intuityvioje grafinėje sąsajoje, jis palengvina naudojimą ir pagreitina sudėtingas užduotis, o konfigūravimą naudojant standartines sistemas tampa lengva. Įvesties funkcijos apima rankinį ir automatinį EQ išjungimą, laiko ir jautrumo kalibravimą, taip pat įvesties susiejimą, maišymą ir poliškumą. Derinimo skyrius yra vienodai gilus, su patobulintais kryžminiais valdikliais nuolydžiui ir dažniui pasirinkti, pažangiomis EQ parinktimis ir nepriklausomu kanalų reguliavimu. Elektrinių ir akustinių matavimų palaikymas per USB mikrofoną yra tik dar viena precedento neturinčios „Bit Drive“ „įrankių dėžutės“ savybė.


Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT - garsiakalbiai

Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT - garsiakalbiai
Su GZPK 165SQ-C žemų dažnių, GZPM 80SQ-C vidutinių dažnių ir GZPT 28SQ aukštų dažnių garsiakalbiu Ground Zero sukūrė aukštos kokybės trijų juostų sistemą, kurioje kruopštus dizainas ir aukščiausios kokybės medžiagos suteikia puikų jausmą. 165 mm žemųjų dažnių ir 80 mm vidutinių dažnių blokuose yra naujos keramika dengtos aliuminio membranos, užtikrinančios įspūdingą dinamiškumą. Aukštiems dažniams juos papildo naujasis Ground Zero 28 mm audinio kupolinis aukštų dažnių garsiakalbis su didele galine kamera ir magnetinėmis grotelėmis, kurios yra ne mažiau galingos. Šios sistemos garsas pasižymi ryškiomis detalėmis, autentiška tonacija, griežtais bosais ir galimybe groti garsiai be iškraipymų. Tai puikus kainos ir kokybės santykis ir puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta galingą aukščiausios klasės garsą.


Morel Ultimo PowerSlim PS12D - žemų dažnių garsiakalbis

Morel Ultimo PowerSlim PS12D žemų dažnių garsiakalbis
Ilgametė Morel garsiakalbių inžinerijos patirtis atsispindi Ultimo PowerSlim PS12D – žemųjų dažnių garsiakalbyje, kuris, nepaisant išskirtinio dizaino, siūlo galingą, gilų ir toniškai tikslų garsą. Sukūrimo kokybė yra tokia, kokios tikimės iš prekės ženklo. Kietas, bet lengvas 300 mm garsiakalbis, turintis anglies pluošto ir aliuminio korio struktūrą, paremtas didele 125 mm balso rite ir hibridine ferito-neodimio magnetų sistema. Tuo tarpu Morel Progressive Field Symmetry pakabos technologija užtikrina puikų didelio greičio žemųjų dažnių garsiakalbio valdymą, sumažindama iškraipymus ir maksimaliai padidindama galios valdymą.


Maserati GrandTurismo with Sous Faber high premium audio system - premium garso sistema

Maserati GrandTurismo with Sous Faber high premium audio system - premium garso sistema
Maserati tęsia bendradarbiavimą su garsiakalbių prekės ženklu „Sonus faber“, savo elegantiškame „GranTurismo“ sportiniame automobilyje įdiegdama aukščiausios kokybės garso sistemą. Aukščiausios klasės „High Premium“ parinkties esmė yra D klasės dviejų DSP stiprintuvas, kuris iš viso tiekia 1,195 kW galią 19 garsiakalbių sistemai su išskirtiniu šilko kupolu aukštų dažnių garsiakalbiu ir celiulioziniu kūginiu vidutinių ir žemųjų dažnių garsiakalbiais. Dvi Italijos markės dirbo kartu, kad sukurtų garso sistemą ir kabiną, kad būtų užtikrintas geriausias našumas, o medžiagos buvo parinktos taip, kad valdytų atspindžius ir optimizuotų sklaidą. „Reference“ ir „Ex3ma“ garso režimus bei 3D garso parinktį galima pasirinkti iš specialios „Sonus faber“ programos automobilio informacinėje ir pramogų sistemoje, todėl vairuotojas ir keleiviai gali visiškai valdyti savo muzikinę kelionę.

Helix Compose Platform - garsiakalbiai

Helix Compose Platform garsiakalbiai
Su Compose platforma Helix pristato tris garsiakalbių serijas – Basic, i3 ir i7 – ir visiškai naują požiūrį į automobilių pramogų rinką. Visi šios plačių aukštų dažnių garsiakalbių, vidutinių dažnių, žemų dažnių garsiakalbių ir bendraašių įrenginių modeliai universaliai tilps į standartizuotas montavimo vietas. Siūlomi konkrečioms transporto priemonėms skirti „FlexMount“ adapteriai, skirti i5 ir i7 serijoms, skirti daugiau nei tuzinui automobilių markių nuo „Audi“ iki „Volvo“, o jų bus daugiau. Todėl Compose garsiakalbius galima lengvai sumontuoti, įskaitant pritaikymą prie transporto priemonės laidų per FlexConnect, ir atsižvelgiant į akustines sąlygas. Siekiant dar labiau padidinti našumą, jų varža pritaikyta naudoti su Helix ir Match stiprintuvais, užtikrinant efektyvų turimos galios naudojimą. Šie garsiakalbių sprendimai yra novatoriški, universalūs ir labai pageidaujami.


Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3 - garso komponentai motociklui

Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3 - garso komponentai motociklui
„Rockford Fosgate“ „viskas viename“ paketas leidžia „Harley Davidson“ motociklininkams lengvai mėgautis savo kelione, kurią lydi aukščiausios kokybės muzika. Visi komponentai yra atsparūs oro sąlygoms, tiksliai pritaikyti motociklui ir gali būti švariai montuojami naudojant pridedamą tvirtinimo komplektą. Galiniai garsiakalbiai korpuso dangteliuose ir priekiniai garsiakalbiai gaubte buvo specialiai sukurti taip, kad kelyje užtikrintų hi-fi kokybės našumą, maitinant Rockford Fosgate keturių kanalų stiprintuvu. Suderinamumą su daugeliu populiarios Harley Davidson Grand American Touring serijos 1998–2013 m. modelių garantuoja modernus sistemos galvos blokas, kuriame yra „Bluetooth“ ir USB jungtis, kad garsas būtų po ranka.

Palikite komentarą